Oogpotlood, zichtbaar of onzichtbaar?

Vraag jij jezelf wel eens af of je bij het aanbrengen van oogpotlood het accent wil leggen op je ogen of op je oogpotlood/eyeliner?

Een oogpotlood kun je op 2 manieren gebruiken:

1. Accent op je ogen: Bij het opbrengen van oogpotlood gaat het in dit geval niet zozeer om de lijn die je trekt want deze vervaag je waardoor je diepte creĆ«ert bij donkere kleuren, lichte kleuren komen naar voor. Soms worden er zelfs kleine "stipjes" gezet tussen de wimpers. Daardoor is de aanzet van je wimpers donkerder, wat een zwoelere oogopslag geeft.

Heb je diepliggende ogen probeer dan eens een witte/parelmoer oogpotlood of een andere lichte tint, maar ook oogschaduw (bevochtigd) in een lichte tint werkt erg goed! Voor een intens effect breng je je oogpotlood ook boven en onder aan op je ooglidrand.


Hieronder een voorbeeld van een oogpotlood op de wimperrand in een net iets donkerdere tint als de oogschaduw. Door de paarse teint (LOOkX Exclusive Eyeliner purple pearl) van het oogpotlood lijkt het oog "minder diep" in het gezicht te liggen. Aan de onderkant zorgt een oogschaduw bij de aanzet van de wimpers voor een rustig geheel. 

2. Accent op je oogpotlood/eyeliner: De lijn (LOOkX Exclusive Eyeliner mossgreen pearl) is duidelijk zichtbaar en kan ik elke gewenste curve aangebracht worden. Op deze manier kan je optisch de vorm van je oog "aanpassen/corrigeren".


Nota: Zorg dat je oogpotlood zacht is als je deze wilt vervagen of aan de binnenkant van je oog wilt gebruiken. Ga je toch voor een strakke lijn kies dan een eyeliner of potlood dat je goed kunt slijpen waardoor je punt stevig is (uit de koelkast) en je een strakke lijn kunt maken.

LOOkX heeft 6 verschillende tinten oogpotlood; blauw, zwart, bruin (NIEUW!), paars, groen en grijs. De oogpotloden zijn waterproof en blijven na 30 seconden "vast" zitten op je huid (eenvoudig te verwijderen met eye make-up remover!). Gedurende de eerste 30 seconden kun je het oogpotlood vervagen. Aan de achterzijde van het potlood bevindt zich een puntenslijper.

De structuur van het potlood is belangrijk om je oogpotlood op een zachte manier aan te kunnen brengen. LOOkX Exclusive Eyeliner bevat onder andere wax, jojoba olie en vitamine E waardoor deze huidvriendelijk en verzorgend is.
 
 
 

Reacties

Populaire posts