De beste tip om je make-up natuurlijk aan te brengen?

Tja, het is eigenlijk heel simpel; goed gereedschap! Werk met make-up kwasten van goede kwaliteit en je make-up ziet er verzorgt en natuurlijk uit.

http://www.brushbeauty.nl/shop/make-up-kwast-c-62.html


Waar zit 'm het verschil in make-up kwasten?

Dat is de kwaliteit en de hoeveelheid haren. Gebruik je een poeder? Dan kies je voor make-up kwasten met echt haar zoals pony-, geiten- of marterhaar. Deze haarsoorten zorgen ervoor dat je je make-up op een natuurlijke wijze, heel gelijkmatig aan kunt brengen en/of kunt mengen. Vaak is het zo dat hoe duurder de kwasten zijn des te fijner en zachter de haren.

Gebruik je vloeibare make-up? Kies dan voor een make-up kwast met synthetisch haar. Natuurlijk haar neemt namelijk vloeibare make-up op, net zoals ons eigen haar dat doet met conditioner. Dit komt doordat echt haar schubben heeft waardoor het product goed hecht. Naast dat het zonde is van je te gebruiken product is je make-up kwast hierdoor ook erg lastig schoon te krijgen.


http://www.brushbeauty.nl/shop/make-up-kwast-c-62.html
BRUSHBEAUTY eyeliner/wenbrauwpenseel              BRUSHBEAUTYrougekwast schuin             BRUSHBEAUTY foundationkwast

Synthetische kwasten voelen harder en stugger aan dan natuurlijke kwasten. Ze worden vaak gemaakt van nylon en taklon en door de gladde structuur van de haren nemen ze geen producten op. Perfect dus voor vloeibare foundation en concealer!

Maak je kwasten schoon met een speciale kwastenreiniger of doe een klein beetje desinfecterende zeep op de haren en meng met lauwwarm water, afspoelen en vervolgens laten drogen op de rand van de wasbak of op tissues. Eventueel desinfecteren met 70% alcohol. Let op! Nooit rechtop laten drogen aangezien het water dan in het handvat kan lopen!

De make-up kwasten van BRUSHBEAUTY liggen prettig in de hand, voelen zacht aan op je huid en bevatten heel veel haar! Het assortiment bestaat uit 10 verschillende make-up kwasten en penselen tussen € 5,95 en €18,95.

Poederkwast
Rougekwast schuin
Foundationkwast
Minerale poederkwast to go
Oogschaduwkwast medium, rond & smal
Lippenseel to go
Eyeliner/wenbrauw penseel
Wenkbrauwborstel


http://www.brushbeauty.nl/shop/make-up-kwast-c-62.html
BRUSHBEAUTY wenkbrauwborstel         BRUSHBEAUTY minerale poederkwast to go         BRUSHBEAUTY oogschaduwkwast rond
 

Reacties

Populaire posts