Verhoog de weerstand van je huid met de nieuwe Anti-Pollution Cream & Pro-Immune serum van JANSSEN COSMETICS.

We hebben er allemaal wel eens last van, een geïrriteerde huid. We vragen onszelf af waar het vandaan komt. Verkeerd gegeten? Stress? Te weinig gesmeerd? Het weer? Hoe mooi zou het zijn als de weerstand van onze huid optimaal is waardoor onze huid zichzelf kan beschermen tegen invloeden van buitenaf en stress.

Het immuunsysteem van het menselijk lichaam is een biologisch afweersysteem dat ervoor zorgt dat beschadigingen door virussen en giftige stoffen wordt voorkomen. De huid bezit een eigen afweermechanisme dat bescherming biedt tegen negatieve omgevingsinvloeden en stress. Dit afweersysteem werkt niet altijd perfect, met huidirritaties en vroegtijdige huidveroudering als gevolg.

Als het huideigen immuunsysteem intact is, is je huid sterk, resistent en beter bestand om negatieve invloeden af te weren. Dit zorgt voor een voelbaar soepele, gladde en stralend uitziende huid.

JANSSEN COSMETICS heeft twee nieuwe gezichtsverzorgingsproducten ontwikkelt die het huideigen afweersysteem verbeteren. Het Pro-Immune Serum stabiliseert de lichaamseigen immuuncellen waar de Anti-Pollution Cream de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Gebruik je beide producten dan zijn ze zeer doeltreffend.

De rijke formule van de Anti-Pollution Cream bevat een extract van rode camelia's. Deze rode bloezem, afkomstig uit Japan en Korea, heeft een antioxidatieve werking, beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsstoffen, verbetert de huidelasticiteit, hydrateert en maakt de huid zachter.
http://www.brushbeauty.nl/shop/NIEUW-Anti-Pollution-Cream-p-17034.html


Het zijdezachte Pro-Immune Serum bevat twee weerstandverhogende en beschermende bestanddelen, namelijk Beta-Glucaan, gewonnen uit bakkersgist, is één van de meest doeltreffende natuurlijke immuunmodulatoren. Op de huid zorgt Beta-Glucaan voor verbeterde weerstand tegen negatieve invloeden van buitenaf en voor een verhoogde celregeneratie.

http://www.brushbeauty.nl/shop/NIEUW-Pro-Immune-Serum-p-17033.html
Ectoïne is het tweede ingrediënt die bescherming biedt tegen negatieve invloeden van buitenaf en ondersteunt de beschermingsmechanismen van de huid. Bij regelmatig gebruik wordt de huidbarriere verstevigt, de vochtbalans verbetert en wordt rimpelvorming tegengegaan.

Overige actieve bestanddelen van de Anti-Pollution Cream en Pro-Immune Serum
  • Saccharide-isomeraten: huididentiek complex van koolhydraten voor blijvende hydratatie van de huid.
  • Lange- en korte-keten hyaluronzuren: zorgen voor een blijvend hydraterende werking.
  • Allantoïne: maakt de huid zachter
  • Sheabutter: verzorgt de huid en maakt de huid soepeler en gladder
Kortom, twee prachtige, nieuwe producten die zeker voor de gevoelige, kwetsbare huid, maar ook als je je huid optimaal wilt beschermen, een aanrader zijn.

Reacties

Populaire posts