Welke oogcrème past bij jou?

Gebruik jij elke dag een oogcrème? De delicate huid rondom de ogen heeft behoefte aan extra verzorging, het is dus verstandig om de huid zo goed mogelijk te beschermen en te verzorgen. Een oogcrème beschikt over ingrediënten die bijvoorbeeld de bloedcirculatie stimuleren, ideaal om te gebruiken bij kringen onder de ogen. Heb je moeite met het kiezen van een oogcrème? Wij helpen je!

Allereerst de vraag wanneer gebruik je een oogcrème?

Een oogcrème mag 's ochtends en 's avonds gebruikt worden. Als je overdag make up gebruikt is het prettig om een lichte structuur oog verzorging te gebruiken, hierdoor heb je een betere fixatie van je make up. 's Avonds kun je een vollere structuur gebruiken.

Hoe gebruik je een oogcrème?

Neem 1 of 2 druppeltjes oogcrème op je wijsvingers en verdeel dit op je wenkbrauwbot en onder je ogen. Let op dat de crème niet te dicht tegen de ogen aangebracht wordt, dit voorkomt irritatie aan de ogen doordat de oogcrème omhoog trekt door de warmte van de huid. Een oogcrème breng je direct na de reiniging aan en masseer je zachtjes in de huid [met effleurages en kloppende bewegingen].

Welke oogcrème is waarvoor geschikt?

Wil je de eerste tekenen van leeftijd aanpakken? Kies dan voor het PRIORI LCA fx130 Eye Serum. Een luchtig en rijk oog serum dat spier ontspannend werkt, en de huid rondom de ogen verzacht én vernieuwt. Ook kringen en wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Wil je meer anti-aging en extra versteviging? Kies dan voor de PRIORI Q-SOD fx230 Eye Crème. Door Co-Enzym Q10 en SuperOxideDismutase [SOD], in combinatie met retinol en melkzuur, pak je vanuit de diepte niet alleen rimpels en lijnen, maar ook hyperpigmentatie en donkere kringen aan. Bouw de crème qua frequentie rustig op in verband met toegevoegd retinol. 


De nieuwe, rijke en luxueuze PRIORI DNA Eye Recovery Crème heeft een alles-in-één werking, ideaal dus! De huid wordt glad gestreken, heeft anti-aging effecten door onder andere retinol én DNA-enzymen en gaat zelfs roodheid en irritaties tegen. Raadzaam is om de crème rustig op te bouwen in verband met het retinol gehalte. Alle voordelen van de Q+SOD Eye Crème met nog eens extra DNA-herstelenzymen om je huid ook op DNA-niveau weer te verbeteren!Wil je een effectieve maar voor 99,8% natuurlijke oogverzorging? Het PRIORI TTC Tightening Eye Serum verstevigt de huid rond de ogen. Een zeer luchtig oogserum die huid direct aanspant, kringen en wallen vermindert en de huid zacht maakt. 

Qua structuur is de lichtste versie het TTC Tightening Eye Serum, daarna het LCA fx130 Eye Serum, vervolgens de DNA Eye Recovery Crème en de volste structuur heeft de Q-SOD fx230 Eye Crème. 


Reacties

Populaire posts