Maak je huid klaar voor de lente. Lees onze tips!

De lente is in zicht, maar je huid voelt nog droog en je teint kan ook wel een oppepper gebruiken. Wij geven je een aantal tips hoe je je huid klaar maakt voor de lente.



ZACHTE REINIGING

Je huid is, door invloeden van buitenaf en het verlies van vocht toe aan een milde reiniging om ervoor te zorgen dat make up en vuil goed maar op zachte wijze verwijderd worden zodat de beschermlaag van je huid niet nog verder aangetast wordt.

Is je huid gevoelig? Zorg dat de beschermlaag van je huid weer in balans wordt gebracht met een zachte reiniging. Gebruik de JANSSEN COSMETICS Mild Cleansing Cream, de NEODERMA Silky Radiant Cleansing Milk, de PRIOR LCA Gentle Cleanser of JANMARINI C-ESTA Cleansing Gel . Combineer deze (met uitzondering van PRIORI en JANMARINI) met een kalmerende tonic zoals de Soothing Gel Toner van JANSSEN COSMETICS of  de NEODERMA Skin Refreshing Lotion.



MILDE PEELING | SCRUB

Je huid exfoliëren is belangrijk. Door je afvalstoffen en dode huidcellen te verwijderen zorg je voor een betere opname van werkstoffen, een betere doorbloeding en wordt een nieuwe, frisse huidlaag zichtbaar. Je huid krijgt meer glans en een gezonde teint.

Zorg dat je huid gereinigd is als je een peeling of scrub aanbrengt. Een mooie, micro peeling van JANSSEN COSMETICS is de Brightening Exfoliator, deze heeft een niet te grove korrel maar is wel heel effectief. NEODERMA heeft een zachte enzymatische peeling (zonder korrel) die zonder dat je er erg in hebt de dode huidcellen verwijdert en je huid laat glanzen; de FACE LUSTER Mild Exfoliating Gel. De PRIORI 2x Foliant Peel & Scrub bevat zowel korrels als melkzuur. Geeft op zachte wijze de huid snel een helder en glanzend resultaat. Ook geschikt voor de gevoelige huid!



HYDRATEREN

Je huid heeft vaak rond deze periode van het jaar vocht tekort, hoog tijd om dit extra aan te vullen zodat je huid er weer fris en stralend uitziet. Gebruik hiervoor het JANSSEN COSMETICS Hydrating Skin Complex, het NEODERMA NEO-HYDRO Moisturizing Face Serum of de superieure PRIORI Q+SOD Moisturizing Creme (intensieve crème die geen hydraterend serum nodig heeft). Gebruik na een serum altijd een dag- of nachtcrème!

Reacties

Populaire posts