We hebben er allemaal wel eens last van, een geïrriteerde huid. Vraag jij jezelf ook wel eens af waar het vandaan komt? Verkeerd gegeten? Stress? Te weinig gesmeerd? Het weer? Hoe mooi zou het zijn als de weerstand van onze huid optimaal is waardoor onze huid zichzelf kan beschermen tegen invloeden van buitenaf en stress.


Door onze moderne leefomstandigheden en de steeds agressievere omgevingsinvloeden worden de natuurlijke beschermende functies van onze huid steeds zwakker. Vervuilende stoffen in de lucht zijn verantwoordelijk voor verschillende dermatologische problemen, zoals roodheid, droogheid, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering. Het immuunsysteem van het menselijk lichaam is een biologisch afweersysteem dat ervoor zorgt dat beschadigingen door virussen en giftige stoffen wordt voorkomen. De huid bezit een eigen afweermechanisme dat bescherming biedt tegen negatieve omgevingsinvloeden en stress. Dit afweersysteem werkt niet altijd perfect, met huidirritaties en vroegtijdige huidveroudering als gevolg. Als het huideigen immuunsysteem intact is, is je huid sterk, resistent en beter bestand om negatieve invloeden af te weren. Dit zorgt voor een voelbaar soepele, gladde en stralend uitziende huid.

JANSSEN COSMETICS heeft de ANTI POLLUTION CREAM en het PRO IMMUNE SERUM gerelaunched, die het huideigen afweersysteem verbeteren. Het belangrijkste ingrediënt van het vernieuwde huidverzorgingsduo is een innovatief probiotisch actief ingrediënt dat wordt verkregen uit speciale melkzuurbacteriën: probioticum. Het microbioom van de huid is een unieke beschermende laag van micro-organismen die op onze huid leven en haar gezond houden. Met behulp van probioticum kan het door negatieve omgevingsinvloeden uit evenwicht geraakte microbioom van de huid weer in balans worden gebracht. Probioticum versterkt de barrièrefunctie van de huid, verzacht de droge en geïrriteerde huid en kan al na slechts 7 dagen het transepidermale waterverlies (TEWL) aanzienlijk verminderen. 

De rijke formule van de PROBIOTICS ANTI POLLUTION CREAM bestaat naast het nieuwe probioticum ook uit de actieve ingrediënten:

- Microalgenextract: wordt geactiveerd door de instraling van blue light (HEV= high-energy visible light); reduceert al na 10 dagen de tekenen van digital aging aanzienlijk: uitstraling +5%; rimpeldiepte -16%; stevigheid +4%  Bovendien vermindert een innovatief microalgenextract de effecten van huidveroudering door o.a. luchtvervuiling en blauw licht en het extract van rode camelia's gaat huidveroudering tegen.

- Extract van rode camelia: extract van de rode bloemen van de uit Japan en Korea afkomstige Camellia japonica; werkt antioxiderend, vermindert rimpels, verbetert de dichtheid en de vochtbalans van de huid; goede anti aging werking tegen fijnstof

- Hyaluronzuur met korte en lange ketens: langdurig hydraterend

- Sacharide-isomeraat: een koolhydraatcomplex dat ook in de huid voorkomt en de huid langdurig hydrateert

- Vitamine E: neutraliseert vrije radicalen die de cellen beschadigen

- Sheaboter: maakt de huid glad en soepel

De PROBIOTICS ANTI POLLUTION CREAM vermindert irritaties, fijne lijntjes, rimpels en hydrateert de huid langdurig voor een merkbaar soepele en gladde huid.

Waar de PROBIOTICS ANTI POLLUTION CREAM de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf stabiliseert het PROBIOTICS PRO IMMUNE SERUM de lichaamseigen immuuncellen. Gebruik je beide producten dan zijn ze zeer doeltreffend.

Het PROBIOTICS PRO IMMUNE SERUM bevat net als de ANTI POLLUTION CREAM naast het nieuwe probioticum het microalgen extract maar ook twee weerstandverhogende en beschermende bestanddelen, namelijk Bètaglucaan (gewonnen uit bakkersgist), één van de meest doeltreffende natuurlijke immuunmodulatoren, op de huid zorgt Bètaglucaan voor verbeterde weerstand tegen negatieve invloeden van buitenaf en voor een verhoogde celregeneratie, en Ectoin®, biedt bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf en ondersteunt de beschermingsmechanismen van de huid. 

- Bètaglucaan: stimuleert het huideigen immuunsysteem; verhoogt het weerstandsvermogen van de huid

- Ectoin®: bescherming van de Langerhanscellen in de huid (de ‘bewakers’ van het immuunsysteem)

- Sacharide-isomeraat: een koolhydraatcomplex dat ook in de huid voorkomt en de huid langdurig hydrateert

- Hyaluronzuur met korte en lange ketens: langdurig hydraterend

- Allantoïne: kalmerend, voorkomt roodheid

- Bisabolol: kalmerend, voorkomt roodheid

- Vitamine E: neutraliseert vrije radicalen die de cellen beschadigen

PROBIOTICS zijn, twee prachtige, vernieuwde producten. Zeker voor de gevoelige, kwetsbare huid, maar ook als je je huid optimaal wilt beschermen, een aanrader! Bij regelmatig gebruik verstevigt de huidbarriere, verbetert de vochtbalans en wordt rimpelvorming tegengegaan.

Reacties

Populaire posts