Formule Rich Energy Mask geupdate

De Demanding lijn van Janssen Cosmetics ondergaat een relaunche. Uitbreiding van de lijn en nieuwe formules volgen. Het Rich Energy Mask is het eerste product waarbij dit doorgevoerd wordt.

De volle, romige structuur van het Rich Energy Mask voelt prettig aan op je huid. Actieve bestanddelen zijn o.a.
  • Extract van appelstamcellen*, stimuleert de groei van stamcellen
  • Vitamine A palmitaat/Retinyl palmitaat, bevordert de regeneratie van de opperhuid
  • Vitamine E acetaat/Tocoferyl acetaat, neutraliseert vrije radicalen, voorkomt vroegtijdige huidveroudering
  • Panthenol, kalmeert de geïrriteerde, gestreste huid
  • Hyaluronzuur, maakt de huid glad en verhoogt het vochtgehalte
  • Sacharide-isomeraat/Saccharide Isomerate**, zorgt voor toename van het vochtgehalte

Het grootste verschil met de "oude formule" is het vervangen van sheaboter en avocado olie voor hyaluronzuur en appelstamcellen.

Heb je een vermoeide, geïrriteerde, droge, schilferige of doffe huid dan is het Rich Energy Mask de oplossing!

Breng het masker 20 minuten aan op je gereinigde huid. Verwijder vervolgens met een warme, vochtige washand. Het zichtbare resultaat is een stralende teint en merkbaar gladdere huid. Binnen in je huid (eigenlijk nog veel belangrijker!) zorgt het voor vroegtijdige bescherming tegen huidveroudering en bevordert het de regeneratie van je opperhuid.

TIP: Het is ook mogelijk om met het masker te slapen! Verwijder na 20 minuten het overtollige masker met een tissue en masseer zachtjes de restjes in je huid.

*Oercel uit de Zwitserse appelsoort Malus Domestica. Deze stofjes zouden in staat zijn om de oercellen in de huid, de stamcellen, in betere conditie te houden. De appels bevatten stamcellen die bovengemiddeld lang goed blijven en indien bij mensen op de huid aangebracht, de aanmaak van huidcellen flink verhoogt. Dit helpt rimpels verminderen, verstevigt de huid, repareert verouderde huidcellen, verbetert de elasticiteit, ruwheid en teint van de huid. Stamcel: een cel die in staat is om in een ander celtype te veranderen.

**Uit natuurlijke suikers verkregen vochtvasthoudende stof, werkt als een watermagneet. Als Sacharide-isomeraat zich hecht aan de huid is het niet eenvoudig te verwijderen, dit gebeurt op de natuurlijke manier via schilfering van de huid.

Reacties

Populaire posts