Detox pakket

Het nieuwe jaar fit beginnen, dat willen we allemaal! Vorig jaar heb ik gedetoxed (zie blog detoxen) en dat beviel erg goed! Ik voelde me energiek en lekker in mijn vel (nu nog steeds trouwens). Ik heb speciaal voor mijn klanten dan ook een (voordelig) detox pakket samengesteld.

Pakket 1: Janssen Cosmetics Detox Cream + LavieSage Detox & Mask.

Het leuke van de Detox Cream van Janssen Cosmetics is dat ik deze afgelopen september zelf heb gemaakt in het laboratorium te Aachen. Super interessant om te zien dat dit hele proces zeer nauwkeurig moet gebeuren (de juiste hoeveelheid (werk)stoffen bij elkaar zoeken is een langdurig proces) en dat er een lange periode aan vooraf gaat voordat de juiste structuur en werkzaamheid van een product is gevonden.

Een crème is óf een olie in water emulsie óf een water in olie emulsie. Om deze twee ingrediënten te mengen heb je emulgatoren nodig. De werkstoffen, in het geval van de Detox Cream; vitamine C (detox effect), vitamine E (herstel van het celmembraam) en avocado extract (beschermt tegen UV-stralen) worden daarna toegevoegd samen met stoffen die ervoor zorgen dat de crème lekker smeert.

Als laatste worden geurstoffen (Janssen Cosmetics gebruikt etherische oliën), conserveringsmiddelen en eventueel kleurstoffen toegevoegd. Al deze stofjes bij elkaar in de juiste verhouding maakt dat deze crème veilig is voor je huid, goed aanvoelt, lang houdbaar is en zorgt dat je cellen een detox ondergaan!Pakket 2: Janssen Cosmetics Detox Cream + LavieSage Detox & Mask + Janssen Cosmetics Detox Treatment.

De toenemende blootstelling aan UV-stralen, stress en omgevingsfactoren vormen een overbelasting voor het natuurlijke celreinigingssysteem. Hierdoor hopen zich afbraakproducten in de cellen op en dat heeft nadelige gevolgen voor het lichaam maar ook voor de huid omdat afzettingen daar vaak het duidelijkst waarneembaar zijn.

De limited edition Detox Treatment geeft je een frisse uitstraling en maakt je huid egaler, vitaler, stimuleert het celvernieuwingsproces en voert gifstoffen af. Een massage met de Detox crème zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen en ontgiften van cellen. Het Goji masker bevat naast gojibessen ook het geconcentreerde extract van duindoorn, deze verlicht de vermoeide huid en versterkt de natuurlijke beschermfunctie van de huid. Beide ingrediënten gaan op natuurlijke wijze vrije radicalen tegen en ondersteunen het anti-oxiderende effect van vitamine C.

De Detox Treatment in combinatie met de Janssen Cosmetics Detox crème en LavieSage Detox & Mask zorgt dat je lichaam en huid van binnen en buiten fris, fit en gezuiverd word!

Reacties

Populaire posts