Vitaforce C Cream van Janssen Cosmetics

Vitamine C is een prachtig ingrediënt dat vaak wordt verwerkt in cosmetica producten en heeft veel verschillende uitwerkingen; het stimuleert de aanmaak van collageen, is een krachtige anti-oxidant en remt de aanmaak van het natuurlijk huidpigment melanine. Niet gek dus dat Janssen Cosmetics deze effectieve werkstof heeft gebruikt voor de nieuwe Vitaforce C Cream.

Deze heerlijk geurende crème is speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering te behandelen. Het bevat een combinatie van laag- en hoogmoleculair (korte en lange ketens) hyaluronzuur, dit maakt de huid merkbaar glad en zorgt voor langdurige verbetering van het vochtbalans in de bovenste lagen van de opperhuid.

Vitaforce C Cream bevat o.a.:
  • Vitamine C fosfaat: dit is een gestabiliseerde vorm van vitamine C, het dringt diep door in het huidweefsel, waar het wordt omgezet in actieve vitamine C.
  • Vitamine E acetaat: gestabiliseerde vorm van vitamine E. Beschermt het celmembraan tegen vrije radicalen
  • Hyaluronzuur: lange ketens heffen vochttekorten op, korte ketens komen dieper in de huid-> herstellen NMF*, maakt de huid onmiddellijk merkbaar glad en verhoogt het vochtgehalte
  • Citroenextract: verfrissend en verstevigend


Gebruik 's ochtends voor het aanbrengen van de Vitaforce C Cream (op een gereinigd gezicht) het Vitaforce C Skin Complex en daarna de Faceguard SPF 15(niet meer verkrijgbaar) of Face Guard Advanced SPF 30. 's Avonds op een gereinigd gezicht het Vitaforce C Skin Complex en de Vitaforce C Cream aanbrengen.

TIP: Is je huid al vettig dan is de Vitaforce C Skin Complex in combinatie met de Faceguard alleen al voldoende.

*NMF= Natural Moisturizing Factor, natuurlijke vochtigheidsfactor die bestaat uit aminozuren, ureum, sodium PCA, melkzuur en koolhydraten die zich in de hoornlaag bevindt. Voorkomt uitdroging van de huid en zorgt voor het behoud van soepelheid en elasticiteit.


Reacties

Populaire posts