Droge, vochtarme huid? Probeer de nieuwe Aqua Power Formule van Janssen Cosmetics!

Niets zo vervelend als een droge, trekkerige huid, zeker als je geen producten bij je hebt of niet weet hoe je dit te lijf moet gaan. Janssen Cosmetics heeft een speciale lijn voor de droge vochtarme huid: Dry Skin. De Aquatense Moisture Gel en Hydrating Gel Mask van de Dry Skin lijn bevatten sinds kort een nieuwe formule die bovenstaand probleem aanzienlijk zal verminderen. Eerst even een korte uitleg:
                  
Een vochtarme huid heeft een hoornlaag met een lager vochtgehalte. Vocht wordt in de huid vastgehouden door natuurlijke vochtvasthoudende bestanddelen, die vrijkomen bij de celvernieuwing. Als de huid te weinig van deze bestanddelen bevat, is er sprake van een vochttekort, waardoor de huid minder soepel wordt en haar barrièrefunctie niet meer kan vervullen.


Het unieke, nieuwe, actieve bestanddeel met aquaporine-stimulerende peptiden (ASP's) dat zich zowel in de nieuwe Aquatense Moisture Gel als in het Hydrating Gel mask bevind, bevordert de natuurlijke aquaporinen van de huid, die de "waterbronnen" van de huidcellen zijn. Het bestanddeel zorgt voor een evenwichtige vochttoevoer door in het celmembraan de synthese van nieuwe water-/glycerinekanalen tussen de afzonderlijke cellen in de opperhuid te stimuleren. Dit bevordert het vervoer van water en glycerine van binnen naar buiten. Hoe meer van deze waterkanalen een celmembraan heeft, des te meer vocht een cel krijgt. Hierdoor blijft de hydratatie van de huid met aquaporine-stimulerende peptiden (ASP's) niet alleen op peil, maar wordt deze zelfs vergroot.

Naast het reguleren van het vochtgehalte geeft de Aquatense Moisture Gel+ (crème op gelbasis) onmiddellijk intensieve verzorging door de vochtarme huid diepgaand te hydrateren. De gel strijkt droogterimpeltjes glad, verbetert de huid en helpt het schadelijke effect van vrije radicalen door UV-straling verminderen.

Bovendien geeft een hydratatiecomplex van vochtvasthoudende actieve bestanddelen, zoals hyaluronzuur en Atlantische groene algen, extra ondersteuning bij het aanleggen van een vochtvoorraad.

Een masker werkt intensiever dan een normaal verzorgingsproduct, omdat het een hogere concentratie speciale actieve bestanddelen bevat. De actieve bestanddelen dringen dieper in de huid door en de huid voelt onmiddellijk zachter en gladder aan. Het effect van een masker is dan ook onmiddelijk zichtbaar!
Het Hydrating Gel Mask is een intensief werkend masker dat de vochtarme huid diepgaand hydrateert. Door de lichte, gelachtige textuur van het product krijgt de opperhuid een hoger vochtgehalte en wordt de vochtbarrière van de huid hersteld.

Daarnaast houdt het wortelextract van de woestijnplant Imperata cylindrica het vocht in de huid vast en zorgt het voor een snelle en constante vochttoevoer. Sorbitol is een plantaardige suiker met hydraterende eigenschappen, die watermoleculen aan het huidoppervlak bindt. Zelfs na 24 uur is het vochtgehalte nog altijd 20% hoger dan voor het aanbrengen! De huid ziet er langdurig gezond en vitaal uit, krijgt een verfijnd huidprofiel en een egale, zijdezachte teint.


Kortom, dit extra voordelige Aqua Power duo is een weldaad voor de droge/vochtarme huid!

Reacties

Populaire posts