Heerlijk na een dagje strand: Vitaforce ACE Body Cream

Nu de zon is gaan schijnen besteden we weer meer aandacht aan ons lichaam. We hebben er lang op moeten wachten maar onze bikini mag uit de kast, kortom de armen en benen mogen gezien worden! JANSSEN COSMETICS heeft voor de verzorging van je lichaam een prachtig nieuw product geïntroduceerd: Vitaforce ACE Body Cream.

Velen van jullie zullen inmiddels de Vitaforce C Cream gezichtsverzorging of Vitaforce C Skin Complex van JANSSEN COSMETICS al eens gesmeerd hebben en weten dat de soepele structuur en snelle opname van de crème een prettig gevoel en mooi resultaat geeft, niet te vergeten de heerlijke geur! 
De Vitaforce ACE Body Cream heeft dezelfde unieke geur, een volle structuur (body butter had qua naam en substantie ook prima geweest, als je pot omdraait loopt de crème er niet uit) en smelt als het ware in je huid. Geeft een aangenaam zachte sensatie op je huid, maakt je huid glad en verzorgt door middel van vitamine A, C en E.

Nog even in het kort:

Vitamine A: herstelt de droge, ruwe huid
Vitamine C: maakt de huid gladder, beschermt tegen vrije radicalen, vermindert de vorming van melanine én vermindert onregelmatigheden op de huid   
Vitamine E: beschermt de celmembranen tegen vrije radicalen

Het verouderingsproces vertraagt door goede bescherming tegen vrije radicalen, shea butter zorgt voor optimale verzorging en herstelt de vetlaag van de huid. Hyaluronzuur en pentavitin brengen vocht in.
Wat mij het meest bij is gebleven na het gebruik van de Vitaforce ACE Body Cream is de unieke geur (fris maar toch ook bloemig, moeilijk te omschrijven....echt iets om zelf te ervaren...) en het zachte "laagje" wat achterblijft na het inmasseren van de crème. Het geeft mij een gevoel van luxe en weldaad. 

Masseer zachtjes in de huid, heerlijk na een dagje strand, sauna of na een lange werkdag om jezelf te verwennen.

Reacties

Populaire posts