Huidverjonging op het hoogste niveau: Idebenone. Wat is het en hoe werkt het?

De nieuwste PRIORI lijn die we hebben toegevoegd aan ons assortiment heet Idebenone, vreemde naam....wat houdt het precies in? Wij zochten het voor je uit.

Idebenone: de Bio-Engineered vorm van het krachtige mitochondria Co-Enzyme Q10. Ehm, wat? Precies, dit gaan we even verder uitleggen. 

Bio-engineered: biologisch gefabriceerd
Mitochondria: de energiecentrale van een cel
Co-Enzyme Q10: vetoplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke cellen voorkomt, in de mitochondria 


Kort samengevat, Idebenone is een biologisch gefabriceerde vorm van het krachtige Co-Enzyme Q10 (C0-Enzym Q10 is een te groot molecuul om door de huid te kunnen worden opgenomen). 

Cellen hebben een snelle, eenvoudige manier nodig om energie te krijgen en optimaal te werken. De energie is nodig voor groei van cellen, celdeling en andere bijzondere functies. L-carnitine vervoert vetzuren naar de mitochondria. In de mitochondria worden vetzuren omgezet in energiemoleculen met behulp van Co-Enzyme Q10. Co-Enzyme Q10 speelt een grote rol bij de stofwisseling van de cellen, is een belangrijke anti-oxidant waardoor het de huid optimaal beschermt. 
Idebenone is een stofwisseling keten; een totaal nieuw soort anti-oxidant die de tekenen van huidveroudering corrigeert en de hoogste bescherming biedt tegen schadelijke vrije radicalen stress door middel van een EPF 95; Environmental Protection Factor 95, de hoogste classificatie van alle geteste anti-oxidanten.

In tegenstelling tot de botanische en vitamine anti-oxidanten is Idebenone de enige anti-oxidant die je huid zowel van binnenuit als aan de buitenkant (omgevings stress) beschermt tegen veroudering! Idebenone repareert overigens niet de cel, maar zorgt voor een omgeving waarin de cel als het ware wordt gevangen en zichzelf repareert.

Idebenone levert het hoogste niveau van huidverjonging welke je niet met een ander cosmeceutical skincare ingrediënt behaalt.


Hoe is dit zichtbaar bij gebruik van de PRIORI Idebenone lijn?
De resultaten zijn verbluffend! De PRIORI Idebenone lijn vermindert roodheid, ontstekingen, ongelijke huidtinten, fijne lijntjes, rimpels én geeft je huid de beste bescherming met een EPF 95!
Zodra je huid in goede conditie is, na gebruik van de LCA lijn van PRIORI of Revaléskin (gewijzigd in TTC), kun je deze combineren of vervangen voor de PRIORI Idebenone lijn (gewijzigd in QSOD) om het ultieme niveau van huidverjonging te behalen.

Reacties

Populaire posts