Zo laat je je huid stralen met kerst! 4 tips voor een snelle boost.

Wij geven je graag advies om je huid voor te bereiden op kerstmis. Nog anderhalve week en dan is het zover, dan mag je sprankelen! 

TIP 1    DOE EEN AMPULLEN KUUR


De meeste werkstoffen bevinden zich in een ampul aangezien deze luchtdicht verpakt is en er dus geen conserveringsmiddelen nodig zijn om de intensieve ingrediënten lang houdbaar te houden. Dit betekent dat er met relatief weinig ampullen een optimaal resultaat behaald kan worden. 

Breng een ampul altijd aan op een gereinigde huid en behandel na met een dag- of nachtcrème. Ons advies: gebruik 2 doosjes van 3 ampullen voor een zichtbaar resultaat.
TIP 2    DRINK WATER OF PURE THEE


Drink water voor het reinigen van je lichaam, altijd goed voor een mooie huid! Of kies voor pure, natuurlijk thee. Vooral witte en groene thee bevat veel anti-oxidanten, deze werken anti-aging doordat onze lichaamscellen beschermt worden voor invloeden van buitenaf maar ook van binnenuit voor oxidatieve stress. Probeer onze pure groene (POWER) & witte (BEAUTIFUL SKIN) thee! 

Let op: de juiste temperatuur om witte thee te zetten is 70 graden (kokend water ongeveer 3 à 4 minuten laten afkoelen of na het koken, koud water toevoegen) en groene thee 80 graden.
TIP 3    SCRUB JE HUID


Een gezonde teint, goede doorbloeding en gladde huid. Peel je huid met een korrel, fruit- of melkzuur, afhankelijk van jouw wens en huidtype en jouw huid is fris, helder en straalt!
TIP 4    GEBRUIK CAPSULES


Capsules hebben een olie/gel-achtige structuur en zorgen voor direct resultaat. Door de luchtdichte verpakking zijn er, net als in een ampul, geen conserveringsmiddelen toegevoegd, alleen pure, werkzame ingrediënten, en dat voel je direct! 

Het voordeel is ook dat deze eenvoudig per stuk mee te nemen zijn op bv. korte (steden)trips.

VIND HIER ALLE PRODUCTEN:  ampullen | scrub | capsules

Reacties

Populaire posts