Microsilver Serum en AHA Face Cream. NIEUW van JANSSEN COSMETICS!

Heb je last van een onzuivere of onrustige huid? Mee-eters? Een vale huid? Dan zijn de nieuwe producten van JANSSEN COSMETICS geschikt voor jou! 

Eerst een korte uitleg over hoe de producten werken (het wordt een beetje technisch maar ik ga mijn best doen om het zo goed mogelijk uit te leggen):

Je ziet het tegenwoordig in elke schoonheidssalon: peelings met zuren/AHA's (Alpha Hydroxy zuren). En dit is niet voor niets! Peelings kunnen, mits in goede verhoudingen en juiste Ph-waarden door een beauty professional aangebracht, hele mooie resultaten opleveren voor je huid.

Het resultaat van de peeling kan worden verlengd door het gebruik van huid verbeterende producten. Soms worden zuren ook in producten voor thuisgebruik toegevoegd, waaronder nu ook het nieuwe Microsilver Serum en AHA Face Cream van JANSSEN COSMETICS! Deze bevatten een lagere concentratie zuren en mildere Ph-waarde dan de peelings, aangezien het anders voor de huid te belastend is. De huid krijgt dus dagelijks een "milde mini peeling"! 

In het algemeen kun je zeggen dat AHA's (een verzamelnaam voor organische zuren die exfoliatie stimuleren en de celcyclus versnellen) zorgen voor een betere huid textuur. Ze frissen de huid op, verlichten pigmentvlekjes en maken de huid zacht en oneffenheden minder zichtbaar. 

Even een klein tekeningetje om het "Ph verhaal" iets duidelijker te maken:Ph-waarde 7 is neutraal, hoger dan 7 is alkalisch (basisch) en kan zorgen voor irritatie en uitdroging, bijvoorbeeld je gezicht wassen met zeep. Lager dan Ph-waarde 7 is zuur. De Ph-waarde van je huid is licht zuur en ligt tussen de 4,5 en 5,5. 

Van een effectieve peeling ligt de Ph-waarde dus altijd lager dan jouw huid Ph-waarde om te kunnen exfoliëren. Schoonheidsspecialisten mogen peelings uitvoeren tot en met een Ph-waarde van 3, lager dan 3 wordt het medisch (uitgevoerd door een huidtherapeut of arts) en ondervindt je huid een langere "downtime" (hersteltijd, denk aan schilfering, roodheid etc.).

Het nieuwe Microsilver Serum en de AHA Face Cream van JANSSEN COSMETICS hebben respectievelijk een Ph-waarde van 4,2 en 4,4. Door het gebruik van glycolzuren en fruitzuren in de producten kan een acne huid, een vale (rokers)huid, zonbeschadigde huid, rijpe huid of een huid met ouderdomsvlekken aanzienlijk verbeteren! 


Het Microsilver Serum bevat:
• Microsilver (0,2%): zuiver, natuurlijk zilver, elimineert kiemen en micro-organismen op het huidoppervlak, stabiliseert de huidflora en kalmeert de huid. Microsilver beïnvloedt alleen het huidoppervlak en dringt niet door in de diepere lagen van de huid.
• Glycolzuur (3,5%): komt op natuurlijke wijze voor in o.a. onrijpe wijndruiven, suikerriet sap en suikerbieten. Heeft een keratolytische werking (het versneld afschilferen van de bovenste huidlagen waardoor celvernieuwing in de basale laag wordt gestimuleerd). Gaat verhoorning tegen en maakt de poriën fijner
• Glycerine: hydrateert
• Allantoïne: ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid
• D-Panthenol: provitamine B5 (panthenol), stimuleert de celregeneratie en zorgt voor een betere wondgenezing, bevordert een intacte huid en verhoogt de hydratatie van de huid


Het resultaat: 
Het Microsilver Serum verbetert bij regelmatig gebruik zichtbaar het huidbeeld. Klinische studies ter evaluatie van de effectiviteit van microsilver toonden aan dat bij een gebruiksconcentratie van 0,2% na 12 weken gebruik een significante vermindering van het aantal pukkels en puisten kon worden behaald.


De AHA Face Cream bevat:
• Glycolzuur: komt op natuurlijke wijze voor in o.a. onrijpe wijndruiven, suikerriet sap en suikerbieten. Heeft een keratolytische werking (het versneld afschilferen van de bovenste huidlagen waardoor celvernieuwing in de basale laag wordt gestimuleerd). Gaat verhoorning tegen en maakt de poriën fijner
• Appelzuur: te vinden in onrijpe appels, kruisbessen en andere vruchten - licht keratolytisch
• Wijnzuur: te vinden in de wijnstokken, druiven en bladeren van de wijngaard - licht keratolytisch
• Citroenzuur: komt voor in citroen, maar ook in vele andere vruchten - keratolytisch
• Saccharide isomerate: biedt hydratatie van natuurlijke suikers. Deze vormt met het keratine (hoornsubstantie) van de huid een natuurlijke binding en wordt daarom beschouwd als een “vochtmagneet”

Het resultaat: 
Cruciaal voor de effectiviteit van de fruitzuren is een relatief lage pH-waarde. AHA Face Cream heeft een pH-waarde van 4,4 bij een fruitzuur concentratie van 10% en geeft daarmee een optimaal effect aan de huid en een goede verdraagzaamheid.

Gebruiksaanwijzing:
De AHA Face Cream is een 24-uurs verzorging. Breng AHA Face Cream (bij voorkeur 's avonds voor de vette huid) op de gereinigde huid aan en masseer lichtjes.

Wij raden de volgende stappen aan voor gebruik:
1. Microsilver Serum
2. 's Ochtends: Clarifying Cream Gel of (vette huid: bij voorkeur 's avonds) AHA Face Cream

Belangrijk! Let overdag op dat je huid goed wordt beschermt tegen UV-straling. Gebruik dagelijks 's ochtends JANSSEN COSMETICS Face Guard Advanced SPF30.

NOTE: De producten van PRIORI en JANMARINI bevatten ook natuurlijke zuren en hebben in enkele gevallen zelfs nóg een lagere Ph-waarde dan het Microsilver Serum en de AHA Face Cream (Ph-waarde tussen 3,8 en 4,4). 

Reacties

Populaire posts