In "no-time" een bruine, egale huid? Lees hier welk zelfbruinend product bij jou past en hoe je 'm perfect aanbrengt.

De zon schijnt, de temperatuur gaat geleidelijk omhoog dus de korte broeken en rokjes kunnen weer uit de kast. Je nieuwe jurkje staat toch nét iets leuker met gebruinde benen. Tijd dus, om je benen en de rest van je lichaam kleur te geven. 

Je kan natuurlijk lekker in de tuin gaan zitten en de zon z'n werk laten doen. Maar door de geavanceerde formules van zelfbruinende producten kan dit tegenwoordig veel sneller en veiliger. Binnen no-time kun je een natuurlijke bruine tint creëren en het allermooiste hiervan is: zonder witte strepen van je bikini, randen van je korte broek of slippers én zonder schade aan je huid! Ideaal dus!


BRUSHBEAUTY heeft gekozen voor het merk VITA LIBERATA omdat ze de beste organische extracten in zachte formules gebruiken voor de meest natuurlijk ogende bruine kleur zonder vlekken of strepen. VITA LIBERATA producten zijn vriendelijk voor je huid, hydraterend, eenvoudig in gebruik, sneldrogend en geurloos.  Alle VITA LIBERATA zelfbruiners zijn gifvrij met formules zonder parabenen, parfum, alcohol en alle zorgwekkende chemicaliën. Ze zijn gemaakt om gewichtloos aan te voelen op je huid en prachtig te vervagen, net als een natuurlijke teint door de zon.
Maar.....hoe breng je een zelfbruiner aan zodat het nét lijkt alsof jij heerlijk een paar dagen naar de zon bent geweest. Er zijn verschillende texturen zelfbruiner, afhankelijk van welk product je kiest leggen wij je uit hoe je deze aanbrengt.

Voor elke zelfbruiner geldt: zorg dat de huid 24 uur van tevoren geëxfolieerd is. Gebruik geen moisturizer, body lotion of douche crème voorafgaand aan de VITA LIBERATA producten. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde delen van de huid te vet zijn, waardoor je een vlekkerig resultaat krijgt. Wil je graag je benen ontharen? Doe dit dan een dag van tevoren.

De peptide (anti-age) en de lichte, lotion-achtige structuur maakt het VITA LIBERATA Self Tanning Anti Age Serum uitermate geschikt voor het gezicht. Breng 'm direct uit het pipetje aan of meng 'm met je favoriete dag- of nachtcreme. Gemengd met een bodylotion of bodycream is deze ook ideaal voor het lichaam.


GEBRUIKSAANWIJZING

STAP 1: Het VITA LIBERATA Self Tanning Anti Age Serum kun je direct op de huid aanbrengen voor een intens bruine kleur of mengen met je favoriete crème of bodylotion. Druppel 1 tot 3 druppels uit de pipet op je hand of zelfbruiner handschoen (Tanning Mitt) om het serum over je gezicht of lichaam(sdeel) te verdelen.

STAP 2: Breng het serum aan in cirkelvormige bewegingen, ook als je het toevoegt aan je moisturizer.

STAP 3: Was je handen direct na gebruik of spoel de Tanning Mitt af met water.

STAP 4: Voor het beste resultaat: zorg ervoor dat je huid vier tot acht uur niet in contact komt met water en gebruik na het aanbrengen van een zelfbruinend product tijdens de eerste keer douchen bij voorkeur alleen water (geen zeep of douchegel), dit geeft de zelfbruiner goed de gelegenheid om in te trekken.

De Phenomenal 2-3 Week Mousse van VITA LIBERATA is ontwikkelt voor het gezicht en lichaam en verkrijgbaar in medium en dark. De naam zegt het al: een luchtige, getinte mousse die je goed en snel kan verdelen over het lichaam zodat je precies kunt zien waar je de zelfbruiner al hebt aangebracht.

Volg voor het aanbrengen bovengenoemde stappen, pas STAP 1 en STAP 2 aan: Goed schudden voor gebruik. Voor een egaal resultaat: gebruik de VITA LIBERATA Tanning Mitt (zelfbruiner handschoen) om de 2-3 Week Tan Mousse aan te brengen. Breng een pompje op je handpalm (of Tanning Mitt) aan, verdeel het product goed over de Tanning Mitt en smeer het vervolgens met grote cirkelvormige bewegingen uit.

Herhaal alle vier de stappen nog tweemaal binnen 12 tot 24 uur voor een langdurig resultaat. Tussendoor kun je gewoon douchen, maar gebruik hierbij alleen water en geen zeep of douchegel. Bij één keer gebruik zal de tan ongeveer een week blijven zitten, bij twee keer ongeveer twee weken. Bij drie keer behaal je het langste resultaat.

VITA LIBERATA Fabulous Self Tanning Mist kun je direct op de huid sprayen. Spray de Self Tanning Mist na het douchen op een droog gezicht (haren opgerold in een handdoek), décolleté en lichaam en laat de spray enkele minuten intrekken alvorens je je aankleed. Spray met gestrekte arm en cirkelvormige bewegingen enkele malen om de mist gelijkmatig te "nevelen" over je gezicht of andere lichaamsdelen. De Fabulous Self Tanning Spray droogt binnen 1 à 2 minuten, spray de Self Tanning Mist op een Tanning Mitt als je deze liever over het lichaam in cirkelvormige bewegingen verdeelt. 

De VITA LIBERATA Body Blur Sunless Glow is mijn favoriet! Deze getinte crème zorgt onmiddellijk voor een bruine teint en prachtige glans door de lichtreflecterende deeltjes, camoufleert (spataderen, vlekjes) en egaliseert de huid én is een zelfbruiner in één! Kortom, je kunt direct je rokje, slippers of hemdje aan! Verkrijgbaar in Latte Light (lichte tot medium huid) en Latte (medium tot dark huid).

Hoe breng je de VITA LIBERATA Body Blur Sunless Glow aan?

Volg STAP 1 t/m 4, breng de crème aan op je handen of Tanning Mitt en verdeel in cirkelvormige bewegingen over het lichaam, bij voorkeur per ledemaat. Je kunt de Body Blur eventueel ook voor het gezicht gebruiken. Geef het product de kans om even in te trekken, dep eventueel met een handdoek over je huid, als je teveel Body Blur hebt gebruikt zal de handdoek dit opnemen. De ingebouwde zelfbruiner wordt geleidelijk zichtbaar en vervaagt na ongeveer 7 dagen op een natuurlijke manier. 


Hydrateer je huid dagelijks met een moisturizer om je zongebruinde huid zo lang mogelijk te behouden.

Let op! Zelfbruinende producten bevatten geen Sun Protection Filter (SPF), bescherm je huid goed tegen UV-stralen en andere invloeden van buitenaf om beschadiging tegen te gaan.


Reacties

Populaire posts