Janssen Cosmetics Dark Spot Perfector

Het is tijd om een nieuw product onder de aandacht te brengen. De Dark Spot Perfector van Janssen Cosmetics. Dit fluid-achtige serum is ontwikkelt om ouderdomsvlekken op te lichten.

Hoe kunnen ouderdomsvlekken ontstaan?

In de huid wordt teveel melanine en lipofuscine (twee huidpigmenten) opgeslagen, dit gebeurt vooral op delen van de huid die intensief blootgesteld worden aan zonlicht. Door een onregelmatige pigmentering lijkt je huid ouder.


Wat zit erin?

Dark Spot Perfector bevat Age Spot Corrector (complex van tuinkers en soja) die de intensiteit van bestaande ouderdomsvlekken verminderen en voorkomen het ontstaan van nieuwe ouderdomsvlekken. Het bijzondere hieraan is dat de actieve bestanddelen doelgericht ouderdomsvlekken tegengaan en verminderen zonder dat de normale huid rondom deze vlekken lichter gemaakt wordt.

De Dark Spot Perfector kan dus (in tegenstelling tot veel andere producten) over het hele gezicht aangebracht worden. Hyaluronzuur en saccharide-isomerate zorgen voor intensieve vochtinbreng en een voelbaar gladdere huid. Vitamine E beschermt je huid tegen vrije radicalen. Zijdepoeder zorgt dat de huid fijn aanvoelt.
 Resultaat:

Een egale en frisse teint, vermindering van rimpels ontstaan door een droge huid.

Uit klinische studies is bewezen dat het kleurverschil tussen de ouderdomsvlekken en de omliggende, normale huid bij regelmatig aanbrengen van een concentratie van 4% Age Spot Corrector al na 2 maanden met ca. 50% is verminderd.

Hoe te gebruiken?

De handige verpakking met pipet in de dop maakt het plaatselijk aanbrengen van het serum op je vlekjes erg eenvoudig. Breng Dark Spot Perfector 's ochtends en 's avonds aan op je gereinigde huid en masseer zachtjes in. Breng vervolgens je gebruikelijke dag-/ nachtcrème aan, met UV bescherming ('s ochtends).

Let op!

Het gebruik van een crème met UV bescherming is bij het gebruik van oplichtende cosmetica producten een must. Aangezien je een teveel aan melanine niet wil stimuleren. De Face Guard van Janssen Cosmetics bevat een SPF (Sun Protection Filter)15 of 30 en kun je onder je dagcrème aanbrengen voor UV bescherming, zowel in de zomer als in de winter.

Reacties

Populaire posts