De nieuwe NEODERMA; wat is er precies veranderd?

NEODERMA stopt, dit bericht kregen alle schoonheidsspecialisten in Nederland op 1 september 2017. Maar waarom dan? De Nederlandse importeur kon het niet eens worden met de nieuwe bedrijfsvoering van NEODERMA, lees: prijzen worden 40 tot 400% duurder, de NEODERMA producten mogen niet meer online verkocht worden en NEODERMA wil uitbreiden naar retail, kortom de importeur trok de stekker eruit. Maar.....niets van dit alles bleek waar te zijn! 
In december 2017 opent NEODERMA haar hoofdkantoor in Amsterdam en introduceert een geheel nieuw NEODERMA concept. Vanaf nu kunnen wij dus genieten van de vernieuwde en oh zo mooie NEODERMA producten. BRUSHBEAUTY introduceert hierbij de nieuwe producten en we geven ook aan welke producten NEODERMA vervangt, verwijdert of toevoegt aan het assortiment. Eerst nog even een korte uitleg over de vernieuwing:

De verpakkingen van de NEODERMA producten zijn ge-upgrade, voorheen zaten ze in een glazen pot of pomp (serum). Wetende dat zuurstof de werkstoffen aan kan tasten is het niet bevorderlijk als je het potje elke dag opent en met een spateltje (wat al snel een vinger wordt) de crème eruit haalt. 

De nieuwe NEODERMA producten zijn voorzien van een Airless Green Eco-System Packaging System, kortom luchtdichte verpakkingen met aandacht voor een beter milieu maar ook hygiëne!

Het allerbelangrijkste: de "nieuwe NEODERMA producten" zijn vervaardigd uit de mooiste, meest exclusieve ingrediënten en vrij van parabenen, synthetische kleurstoffen, minerale oliën, paraffine, vaseline en formaldehyde. Ze bevatten een allergeen-vrije geur en zijn dierproefvrij. Veilige en effectieve ingrediënten, daar worden we blij van!

Klinkt goed maar waarschijnlijk denk je nu: welk product had ik ook alweer?

De "nieuwe NEODERMA" is onderverdeeld in 8 lijnen. Elke lijn heeft zijn eigen kleur:
   1. BLUE BLOOD | rood | voorheen Blue Blood Gel         
   2. BLUE BLOOD SUNSCREENS | oranje | voorheen Sun Cream
   3. NEO-BALANCE | groen | voorheen Rebalancing
   4. NEO-DEFENSE | wit | voorheen Prevent
   5. NEO-HYDRO | lila | voorheen Hydration
   6. NEO-LIFT | goud | voorheen Power Lift
   7. NEO-SENSE | zalmkleurig | voorheen Apaline
   8. NEO-YOUTH | zilver | voorheen Rejuvenate
En dan missen we in bovenstaand rijtje alleen nog de CLEANSERS & TONERS en EXFOLIATORS & SCRUBS. Deze hebben een paarse kleur. Helaas is er voor de Cleansing Cream en de Eye make-up remover geen vervanging gekomen.


Alle producten kunnen door elkaar gebruikt worden. Er is dus voor elke huid een perfecte combinatie. Heb je bijvoorbeeld last van couperose of rosacea maar is je huid bij de T-zone ietwat vet en voelt het op je wangen droog? Gebruik dan het NEO-SENSE Renewal Face Serum en combineer 'm met de NEO-BALANCE Mattifying Face Cream. Gebruik als laatste altijd de BLUE BLOOD SUNSCREEN in de voor jouw gewenste teint (of kleurloos) om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Er zijn 3 nieuwe producten bijgekomen waaronder een nieuwe scrub/exfoliator: FACE LUSTER Mild Exfoliating Gel. Dit is een milde wash-off gel verrijkt met ananas en papaya enzymen die op een zachte maar effectieve manier vuildeeltjes en dode huidcellen verwijdert. Geeft een frisse, heldere teint en brengt de huid weer in balans.
Het NEO-HYDRO Firming Face Serum is ook nieuw in het assortiment en heeft naast hydraterende en anti-aging eigenschappen ook een liftend en volume bevorderend effect op de huid.


En als laatste het BLUE BLOOD Oxyglow Face Serum. Dit revolutionaire serum heeft een unieke textuur en vernieuwde werking door middel van het Oxycell complex, verrijkt met actieve zuurstof-transporterende en hydraterende ingrediënten plus anti-oxidanten om de huid te verjongen en revitaliseren.


De BLUE BLOOD Gel Youth Infuser (Blue Blood Gel), bekend om het zuurstof vrijmakend vermogen waardoor de productie van collageen en elastine geactiveerd wordt en de huid sneller herstelt maar ook om de luchtige structuur van de gel en de onweerstaanbare geur, is het "juweeltje" van NEODERMA en geeft prachtige resultaten, vooral in combinatie met de NEODERMA biopeeling

De vernieuwde versie is qua structuur en geur nauwelijks veranderd, echter de ingrediënten zijn aanzienlijk verbeterd (waaronder geurstoffen, deze zijn allergeen-vrij en minder conserveringsmiddelen)!

Reacties

Populaire posts