DIT heeft je huid nodig om gezond en jong te blijven!

In deze moderne tijd overweldigen we onze huid. Het milieu en alle agressieve invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat de huid meer ondersteuning nodig heeft. In deze moderne tijd willen we er óók altijd fantastisch uitzien, lees: een heldere, gladde, egale, stralende en jeugdige huid.

Wat heeft je huid nodig om jeugdig en gezond te blijven?

1. AHA's (Alpha Hydroxy Acids): algemeen bedoeld als "fruitzuur" en/of "voedselzuren", aangezien ze in vruchten en voedsel worden gevonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan melkzuur van zure melk, glycolzuur van suikerriet, appelzuur van appels, wijnsteenzuur van druiven en citroenzuur van citrusvruchten.

Waarom? AHA's verjongen de huid dankzij twee belangrijkste acties: exfoliatie en hydratatie.

2. DNA Enzymen: Enzymen die behoren tot DNA strengen. Neutraliseren schade aan ons DNA en brengen de DNA strengen terug in een staat van "normaliteit". Vrije radicalen kunnen ons DNA beschadigen en hun functioneren negatief beïnvloeden, wat kan leiden tot disfunctionele cell-messaging. 

Waarom? Essentieel voor het behoud van de gezondheid van de huid.

Zoek je een product die je DNA beschermt? Het PRIORI DNA fx221 - Recovery Serum houdt je huid in perfecte conditie, bevat zeer milde, helende eigenschappen en kan prima ingezet worden bij littekenweefsel.
3. Anti-oxidanten: worden aangemaakt in het menselijk lichaam en is ons eigen unieke ingebouwde zelfverdediging systeem om de meest vernietigende vrije radicalen af te weren en te neutraliseren waardoor de cellen en het lichaam langer worden beschermd. 

Waarom? Anti-oxidanten corrigeren door schadelijk vrije radicalen te neutraliseren voordat er schade optreedt en beschermen door een optimale huidbescherming tegen vrije radicalen te bieden.

LET OP! ZONNEBRANDMIDDELEN ZIJN GÉÉN ANTIOXIDANTEN, ZONNEBRAND ALLEEN IS DUS NIET VOLDOENDE!

Bekijk hier wat antioxidanten en vrije radicalen met je huid doen. 

4. Hyaluronzuur (HA): is één van de belangrijkste, zo niet de allerbelangrijkste, macromolecule van het menselijk lichaam. Hyaluronzuur is een erg lange polymere carbohydrate, wat zich bevind in de extra cellular matrix (ECM), dit ECM omringt onze huidcellen en heeft het vermogen om duizenden malen zijn moleculaire gewicht in vocht vast te houden. In essentie is dit dus ons huid-eigen vochtvasthoudend complex. Zonder dit zou onze huid verschrompelen als een rozijn. 

Een gezonde barrièrelaag in combinatie met een goede vochtbalans geeft je huid een glanzende en frisse uitstraling. Wij adviseren de PRIORI Barrier Restore Complexe, effectief en geschikt voor elk huidtype. 

Waarom? Hyaluronzuur is van essentieel belang voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid.

Note: De natuurlijke trigger voor de synthese van hyaluronzuur door onze huid is melkzuur. Melkzuur bevordert de verplaatsing van hyaluronzuur in de huid met de grootste snelheid in vergelijking met andere AHA's. Het produceert op een natuurlijke wijze nieuwe hyaluronzuur, wat de huid gezond en stralend maakt. Melkzuur werkt tevens exfoliërend en zorgt ervoor dat (ophopingen van) dode huidcellen worden verwijdert. De huid is hierdoor in staat om werkstoffen eenvoudiger op te nemen.  

5. SPF (Sun Protection Filter): Een filter op basis van mineralen ofwel chemisch vervaardigd.

Waarom? Beschermt de huid tegen schade door straling en voorkomt hyperpigmentatie.

PRIORI heeft een slim huidverzorgingssysteem ontwikkeld die voldoet aan alle hierboven genoemde behoeften voor een gezonde huid: een systeem dat zich aanpast aan alle invloeden waaraan onze huid wordt blootgesteld.

Op zoek naar één product die voldoet aan alle hierboven genoemde punten om je huid gezond en stralend te houden?

Wij zijn blij met de introductie van de nieuwe PRIORI Tetra fx250 Broad Spectrum SPF 45. Deze multifunctionele crème op basis van mineralen (Titanium Dioxide en Zink Oxide) biedt volledige bescherming:
  • DNA Enzyme Complex (bescherming van DNA)
  • SPF (bescherming tegen schadelijke UVA & B straling) 
  • Antioxidant Complex (bescherming tegen vrije radicalen)
  • Infrared Complex (bescherming tegen schadelijke infrarood straling)

Broad Spectrum geeft in dit geval aan dat de PRIORI Tetra fx250 je huid beschermt tegen schadelijke UVA én UVB straling. Daarnaast gaat het pigmentvorming tegen én het beschermt tegen huidveroudering door middel van antioxidanten.

Reacties

Populaire posts