Resultaatgerichte natuurlijke huidverzorging, het bestaat!

Hoe effectief is een natuurlijk skincare product? Een natuurlijk product is goed voor je huid maar geeft het ook het gewenste resultaat? Kan het je huid ook daadwerkelijk verbeteren of is verzorging het maximaal haalbare? Kies je voor natuurlijk én voor verbetering dan is de nieuwe PRIORI TTC lijn perfect voor jou! Waarom?

De natuurlijke lijn van PRIORI genaamd TTC (Triple Turmeric Complex, drievoudig kleurloos! kurkuma extract) gecombineerd met groene thee, druivenpitextract en zoethout zorgt voor een krachtige, multifunctionele en adaptieve (aanpassen aan de huid) werking: antioxidanten (bescherming tegen milieu invloeden, egaliseren en anti-inflammatoire (tegengaan van ontstekingen).


De natuurlijke en zuivere formules zijn vrij van schadelijke stoffen voor de huid waaronder parabenen, minerale oliën en formaldehyde.

Uniek is dat de TTC producten voor minimaal 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaan en effectief de huid verbeteren. Er is slechts een kleine hoeveelheid conserveermiddel aan toegevoegd om een cosmetisch resultaatgericht product te kunnen bieden wat niet in de koelkast bewaard hoeft te worden.

Wetenschappelijk onderzoek heeft ertoe geleid dat alleen de beste voedingsstoffen die de natuur te bieden heeft zijn gebruikt om de huid te beschermen tegen de stress van dagelijkse milieuschade. Het resultaat: een egale, stralende en beschermde huid met een healthy glow, de hele dag!


De TTC lijn bestaat uit 6 producten: een reiniging, huidoplichtend serum, oogserum, een lichte & rijke crème en peeling & masker in één.

1. TTC Naturally Enriched Cleanser [fx310] - 99,4% natuurlijk
Een niet uitdrogende, milde en zeepvrije gel cleanser met een Ph van 5.3, reinigt grondig zonder de huid uit te drogen. De huid voelt zacht en gerevitaliseerd.

Het enige product in de TTC lijn die een natuurlijk zuur bevat plus het Triple Turmeric Complex en o.a. honing, aloë vera, plantaardige glycerine.

2. TTC Illuminiation Treatment [fx320] - 99,3% natuurlijk
Corrigerend serum dat perfect werkt tegen onregelmatig pigment, zonneschade, ouderdomsvlekjes en ongewenste imperfecties. Geeft een prachtige gloed.

Bevat naast het Triple Turmeric Complex o.a. arganolie en zoethoutextract.


3. TTC Tightening Eye Serum [fx330] - 99,29% natuurlijk
Zeer licht gel-serum speciaal om de donkere kringen en vochtophopingen rond de ogen te verminderen en tegelijkertijd de huid aan te spannen, hydrateren en verkoelen.

Bevat het Triple Turmeric Complex en o.a. rijstzemel eiwitten en glycine soja eiwitten.

4. TTC Skin Restore Creme [fx340] - 99,33% natuurlijk
Kalmerende, luchtige hydraterende 24-uurs crème met een Ph van 4.3, geschikt voor alle huidtypes en huidcondities.

Actieve ingrediënten zijn Triple Turmeric Complex, granaatappelextract en zonnebloemolie.

5. TTC Luxuriant Creme [fx341] - 99,34% natuurlijk
Een zijdezachte, rijke en voedende 24-uurs crème met een Ph van 4.8, gemaakt om intens te voeden zonder zwaar, vettig of dik aan te voelen.

Actieve ingrediënten zijn Triple Turmeric Complex, granaatappelextract en zonnebloemolie.

6. TTC Natural Enzyme Peel & Masque [fx360] - 99,34% natuurlijk
Peeling en masker in één, gebaseerd op enzymen in een geheel natuurlijke vorm. Geeft een mooie teint en gladde huid.

Actieve ingrediënten zijn Triple Turmeric Complex, papaja enzym extract en pompoen enzym extract.

Combineer de TTC producten met de PRIORI Mineral Skincare Broad Spectrum SPF25 Powder Foundation of de vernieuwde! Tetra Broad Spectrum SPF45 om je huid te beschermen tegen UVA, UVB, infrarood, blauw licht en vrije radicalen.

Reacties

Populaire posts