Last van een gevoelige huid? JANSSEN COSMETICS presenteert de relaunch van de SENSITIVE SKIN lijn.

Naar schatting heeft 50% van de mensen een gevoelige huid. Deze groep groeit en heeft behoefte aan passende verzorgingsproducten. JANSSEN COSMETICS speelt daarop in met de VERNIEUWDE SENSITIVE SKIN lijn. De sensitive lijn heeft een update gekregen dankzij de meest recente wetenschappelijke doorbraken op het gebied van een gevoelige en couperose huid.
De nieuwe producten van de SENSITIVE SKIN lijn bevatten een aantal ingrediënten die ongewijzigd zijn waaronder die van het Sensitive Skin Complex [aziatische waternavelkruid, muisdoornextract, goudsbloem en paardekastanje]: vermindert roodheid en kalmeert de huid, versterkt de vaatwanden. De onderstaande ingrediënten zijn gewijzigd of nieuw toegevoegd aan de producten:

Skin Defense Complex+ [blaaserwt, geconcentreerde zonnebloemolie, zwarte bes olie]: herstel van de barrièrelaag, versterkt de weerstand van de huid.

Slangenbaard (mondo grass extract): verminderen van irritatie, herstel van de huidbarrière.

Fucogel powder (extract uit mais en soja): legt een beschermend laagje over de huid. Vermindert direct een trekkerig gevoel en jeuk.

RSC-Neutraliser: bewezen anti-flammatorische eigenschappen. Zeer effectief ingredient voor couperose en lichte rosacea (50% minder roodheid binnen 56 dagen).

Ontdek de nieuwe SENSITIVE SKIN producten:

  • Soft Cleansing Mousse: een pH-neutrale, zachte reinigingsmousse die de huid zacht ontdoet van vuil, make-up en andere onzuiverheden.
  • Soft Soothing Tonic: deze alcoholvrije formule verwijdert vuildeeltjes op zachte wijze, kalmeert de huid en hydrateert. Het is de ideale afsluiter na een grondige gezichtsreiniging. Bovendien zorgt het voor een betere opname van verzorgingsproducten.
  • Neuro Skin Balm: een milde verzorging speciaal voor de eczeemhuid, bevat actieve stoffen die de verstoorde huidbarrière versterken en ontstekingen remmen.
  • Intense Calming Cream: 24-uursverzorging voor de gevoelige huid met roodheid, de zachte formule verzorgt en beschermt de huid overdag, en herstelt deze ’s nachts.
  • Intense Calming Serum: verzorgend serum voor de zeer gevoelige en geïrriteerde huid,  ondersteunt en herstelt de huidbarrière.
  • Daily Couperose Serum: speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid die last heeft van roodheid en teleangiëctasieën, ook geschikt voor de verzorging van lichte rosacea.
  • Instant Soothing Mask: vermindert direct irritaties, roodheden en een trekkerig gevoel.
  • Comfort Eye Care: bevat actieve stoffen die de geïrriteerde huid rond de ogen kalmeren en beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • Instant Soothing Oil (ampul): ontspant en verwent een gevoelige huid. Ideale massageolie.
Zoals je ziet zal de Soothing Face Lotion uit het assortiment verdwijnen en is er een prachtige balm ontwikkeld speciaal voor de eczeemhuid om de barrièrelaag te regenereren en beschermen: Neuro Skin Balm.

Reacties

Populaire posts