Welke oogcrème van JANSSEN COSMETICS is geschikt voor mij?

JANSSEN COSMETICS heeft inmiddels 8 verschillende oogcrèmes in het assortiment. Dat wordt steeds lastiger kiezen... Wij vertellen in ons blog welke eigenschappen ze hebben om de keuze iets eenvoudiger voor je te maken! Nu tijdelijk met 20% korting!

De oogzone is verreweg het gevoeligste deel van de het gezicht. De huid is er vijf tot tien keer dunner dan op andere plaatsen van het gezicht en bevat geen talgklieren of opvullend vetweefsel. 

Als de wanden van de kleine bloedvaatjes als gevolg van natuurlijke processen hun veerkracht verliezen en er bovendien sprake is van een traag werkend lymfestelsel, kan bloed via de poreuze capillaire wanden in het omringend weefsel terechtkomen en daar een donkere schaduw veroorzaken. Door vermoeidheid en stress worden die kringen rond de ogen nog duidelijker zichtbaar en wordt de huid in de oogzone dof en slap. Om het weefsel te verstevigen en te ontspannen is specifieke verzorging voor de ogen een must!


1. DRY SKIN | Eye Zone Gel

Een verkwikkende en verkoelende anti-aging ooggel die het gebied rond de ogen onmiddellijk verlichting biedt. Hydrateert de huid en vermindert kringen en wallen. Vrij van lipiden. Ideaal voor bril- of lenzendragers.

TIP: Als je de Eye Zone Gel in de koelkast bewaart voelt de gel heerlijk fris bij het aanbrengen waardoor wallen onder de ogen extra effectief worden bestreden.


2. SENSITIVE SKIN | Comfort Eye Care

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige oogcontouren die last hebben van roodheid. Trekt snel in de huid en bevat actieve stoffen die de geïrriteerde huid rond de ogen kalmeert en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Versterkt de huidbarrière en vermindert vochtverlies. Hydrateert en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ogentroostextract en het Sensitive Complex verminderen zichtbaar donkere kringen. Het resultaat: de oogcontouren zien er frisser, gladder en zachter uit en de huid voelt minder trekkerig aan. 


3. FAIR SKIN | Dark Circle Eye Cream

Pakt donkere kringen onder de ogen direct én op lange termijn aan. De luchtige crème wordt snel opgenomen door de huid en bevat pigmenten met een Soft Focus Effect, die donkere kringen onmiddellijk verhullen. Na verloop van tijd zorgt het krachtige 4-1-complex van actieve ingrediënten voor een vermindering van donkere kringen en gladde, jeugdige oogcontouren. 


4. DEMANDING SKIN | Rich Eye Contour Cream

Een oogcrème voor de verzorging van de veeleisende huid. De formule zorgt voor onmiddellijk merkbare versteviging van de huid, langdurige verbetering van het vochtgehalte en de huidstructuur. De crème heeft een rijke maar tegelijkertijd lichte samenstelling en zorgt voor het behoudt van de weerstand en elasticiteit van de huid. De ideale basis voor een goede hechting van oogmake-up. 


5. MATURE SKIN | Tri-Care Eye Cream

Een verstevigende oogcrème die de huid rondom de ogen weer glad maakt en intensief verzorgt met vocht. De formule versterkt de huidstructuur, vermindert lijntjes en rimpels, reduceert zwellingen rondom de ogen, stimuleert het huideigen regeneratieproces en is vochtinbrengend. Een rijke crème maar wel goed te verdelen over de oogcontouren. Uitstekend geschikt als ondergrond voor oogmake-up.


6. PLATINUM CARE | Eye Cream

Een luxe anti-aging oogcrème met een soepele, zachte structuur die de huid rond de ogen optimaal beschermt en de vermoeide huid weer laat stralen. Kraaienpootjes worden effectief gladgestreken en donkere kringen en zwellingen onder de ogen worden zichtbaar vermindert. Laat 's morgens de zichtbare vermoeidheid verdwijnen en geeft een frisse uitstraling terwijl de Eye Cream 's avonds de regeneratie van de gevoelige huid rondom de ogen ondersteunten vroegtijdige veroudering voorkomt.


7. TREND EDITION | Irresistible Eye Elixir

Een LIMITED EDITION roll-on oogverzorging met cafeïne voor een direct verkwikkend effect. De roller is eenvoudig en snel in gebruik en geschikt voor alle huidtypes. Makkelijk te combineren met andere oogcrèmes van JANSSEN COSMETICS. Het peptidencomplex met antirimpelwerking vermindert lijntjes en rimpels. Het extract van zijde-acacia vermindert zichtbaar zwellingen en donkere kringen. Hyaluronzuur helpt rimpels rond de ogen glad te strijken en verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid.


8. MEN | Energizing Eye Roll-on

Een vitaliserende roll-on oogverzorging speciaal ontwikkeld voor de man. Geeft nieuwe energie en frisheid voor de vermoeide oogzone: krachtige actieve werkzame bestanddelen geven onmiddellijke verkoeling op de huid en verminderen zichtbaar zwellingen en donkere kringen rond de ogen. Lijntjes en rimpels worden direct optisch verminderd. 


Reacties

Populaire posts