Airless skincare: wat is jouw voordeel?

De effectieve houdbaarheid van beauty producten is vandaag de dag meer dan belangrijk voor de duurzaamheid en kwaliteit van cosmetica. De condities en samenstelling moeten optimaal zijn om de werkstoffen hun kracht te laten behouden.

In 2017 heeft NEODERMA een rebranding ondergaan waarbij ze flink geïnvesteerd hebben in een nieuwe hightech fabriek. Deze fabriek met innovatieve airless vulinstallatie produceert en levert afgewerkte producten zonder oxidatie en productvervuiling. De producten kunnen worden voorzien van precieze doseermogelijkheden, de mogelijkheid om afval te elimineren en gasvrije producten te produceren.

NEODERMA beschikt dan ook over 's werelds meest geavanceerde airless (luchtvrije) groene ecosysteem verpakkingssystemen. Zuurstof, bacteriën en UV-straling kunnen werkstoffen aantasten. De nieuwe generatie verpakkingsprocessen bij NEODERMA zijn in strenge hygiëneprotocollen vastgelegd om te voorkomen dat producten besmet kunnen raken door externe factoren als vervuiling of virussen, nog voordat het in gebruiksverpakkingen terecht komt. 

Het behoud van optimale werkzaamheid van het product is zeer belangrijk. Je kunt zelfs stellen dat dit dé beslisfactor is om een product al dan niet aan je huidverzorgingsroutine toe te voegen. Een langere houdbaarheid zegt bovendien veel over de stabiliteit en kwaliteit van het product om het gewenste resultaat te kunnen leveren. Door deze innovatieve manier van verpakken kan de "levensduur" van NEODERMA producten met 1 jaar verlengd worden tot 4 jaar!


Wist je dat bepaalde ingrediënten niet meer (goed) werken als er zuurstof bijkomt? Of UV-stralen. L-ascorbic zuur (Vitamine C) verliest zijn huidverzorgende werking wanneer het in een verpakking zit waarbij UV-stralen bij het product kunnen komen. De wijze waarop het product word verpakt en bewaard is dus essentieel om de beloften die gemaakt worden ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Belangrijk voordeel is dat door het airless verpakkingssysteem er minder conserveringsmiddelen gebruikt worden. Wat de werking van de NEODERMA producten alleen maar ten goede komt. Elk verpakking wordt getest op gebruiksvriendelijkheid, 360° gebruik en precisiedosering. De verpakking is biologisch afbreekbaar.

Reacties

Populaire posts