6 x de nieuwste producten voor een vochtarme, droge huid.

Heb je een droge huid, vochtarme huid of wil je je huid een hydratatie boost geven? De vernieuwde producten van de DRY SKIN lijn van JANSSEN COSMETICS kunnen je helpen om vocht langdurig in je huid vast te houden en maken je huid soepel, glad en stralend! 

De DRY SKIN lijn heeft een update gekregen op basis van de meest recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten en gaat o.a. vroegtijdige huidveroudering, roodheid & verlies van elasticiteit tegen. Wij vertellen je alles over de relaunch van de DRY SKIN producten zodat jij eenvoudig jouw juiste huidverzorgingsproduct kunt kiezen.

Goed om te weten; de formules van de MILD CREAMY CLEANSER & RADIANT FIRMING TONIC en de HYALURON IMPULSE capsules zijn niet aangepast. De MILD FACE RUB is alleen iets "gemoderniseerd".

De vernieuwde JANSSEN COSMETICS DRY SKIN serie bevat milde reinigingsproducten, vochtinbrengende crèmes in drie texturen, een sterk geconcentreerd serum en masker die helpen de symptomen van een droge huid te verlichten en de natuurlijke hydrolipidenbalans weer te herstellen. Innovatieve, actieve stoffen zoals drievoudig hyaluron, Moisture Express en Imperata Cylindrica zijn vochtboosters die worden gebruikt om de barrièrefunctie van de huid te versterken, het vochtgehalte langdurig te verhogen en de huid zicht- en voelbaar gladder te maken.

DAY VITALIZER  >>  SUPER HYDRATING CREAM

SUPER HYDRATING CREAM is, anders dan de DAY VITALIZER, een 24-uurs crème die zorgt voor een maximum aan weldadige verzorging en hydratatie. Versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van je huid zodat deze beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. SUPER HYDRATING CREAM bevat een combinatie van zeer efficiënte vochtinbrengers die de huid intensief en langdurig tot in de diepte hydrateren waaronder drievoudig hyaluron [korte en lange ketens en vernet hyaluronzuur]. Je huid ziet er gladder uit en straalt meer. Als je huid ’s nachts een rijkere verzorging nodig heeft, kan ook Hyaluron³ Replenish Cream als nachtcrème worden gebruikt.

NIGHT REPLENISHER  >>  HYALURON³ REPLENISH CREAM

HYALURON³ REPLENISH CREAM is eveneens een 24-uurs crème met drievoudig hyaluron. Vult de vocht- en lipidenreserves van je huid weer aan en zorgt in een mum van tijd voor fantastische hydratatie en soepelheid. Dringt door tot in diepere huidlagen en maakt je huid soepel. Door drievoudig hyaluron [korte ketens, lange ketens en vernet hyaluronzuur] kan een indrukwekkend, voelbaar gladder effect op de huid worden verkregen. Als de Hyaluron³ Replenish Cream overdag te vettig aanvoelt, kan de Super Hydrating Cream als dagcrème worden gebruikt.

HYDRATING SKIN COMPLEX  >>  DEEP XPRESS MOIST SERUM

DEEP XPRESS MOIST SERUM is een innovatief powerserum die beschermt tegen oxidatieve stress en vroegtijdige huidveroudering. Het is de perfecte aanvulling op elke crème uit de DRY SKIN serie. 

Het Hydro Express Complex is een moleculair netwerk van natuurlijke biopolymeren (hyaluronzuur, alginaat en pullulan) met sterk geconcentreerde hydraterende actieve stoffen (glycerine, serine, trehalose en ureum). De actieve stoffen worden geleidelijk aan afgegeven aan de hoornlaag. De effectiviteit van Hydro Express Complex is aangetoond: 

  • onmiddellijke verbetering – verhoogt het vochtgehalte na 30 minuten met 25%. 
  • langdurige bescherming – tot 48 uur hydratatie, zelfs na slechts één toepassing. 
  • geoptimaliseerd vochtvasthoudend vermogen – verlengt de hydratatie tot wel 5 dagen na gebruik
Het intensieve serum trekt snel in en voorziet je huid onmiddellijk en langdurig van een maximum aan vocht. Het DEEP XPRESS MOIST SERUM is onmisbaar voor make-up! Breng het product direct onder je make-up en zonder extra dagcrème (behalve bij extreem droge huid) aan en je make-up blijft urenlang zitten.

EYE ZONE GEL  >>  AQUALIFT EYE GEL

AQUALIFT EYE GEL is een verfrissende oogcontourgel met direct effect. De gel vermindert droogtelijntjes en hydrateert je huid intensief. Daarnaast verdwijnen zwellingen snel en verminderen donkere kringen onder de ogen, waardoor je oogopslag er frisser en wakkerder uitziet. AQUALIFT EYE GEL bevat twee verschillende hyaluronzuurmoleculen die elkaar optimaal aanvullen en een klein lifteffect veroorzaken. Als je de gel in de koelkast bewaard, voelt deze bij het aanbrengen extra verfrissend en verkoelend aan. Het koelende effect helpt extra goed tegen zwellingen.

AQUATENSE MOISTURE GEL+  >>  HYDRO ACTIVE GEL

HYDRO ACTIVE GEL trekt snel in je huid. Deze ultralichte vochtinbrengende gel zorgt voor onmiddellijke hydratatie. Maakt je huid gladder en beschermt langdurig tegen vochtverlies. Droogtelijntjes verminderen en je huid ziet er zacht en fris uit. Hyaluronzuur en het extract van Imperata Cylindrica zorgt 24 uur lang voor een hoog vochtgehalte in de huid (+20% meer vocht na 24 uur). De HYDRO ACTIVE GEL kan worden gecombineerd met elke verzorgingscrème of op zichzelf worden gebruikt door iedereen die niet van een crème textuur houdt!  

HYDRATING GEL MASK+  >>  DEEP XPRESS HYDRO MASK

DEEP XPRESS HYDRO MASK hydrateert je uitgedroogde huid snel, intensief en langdurig. 30 minuten na het aanbrengen is het vochtgehalte in je huid al 25% hoger en dit houdt tot wel 48 uur aan. Het resultaat: je huid is intensief gehydrateerd en voelt soepel, fris en glad aan. Het masker bevat het Hydro Express Complex, een innovatief vochtregulerend complex dat een onzichtbaar, niet voelbaar moleculair netwerk op de huid legt dat effectief beschermt tegen uitdroging. Ook zeer geschikt als aftersunmasker, na het sporten en na de sauna.

Regelmatige verzorging met DRY SKIN maakt je droge huid weer glad en soepel en stimuleert de natuurlijke bescherming tegen invloeden van buitenaf en vroegtijdige huidveroudering.  

TIP: FACE GUARD ADVANCED gaat vroegtijdige veroudering van je huid tegen met een doeltreffende bescherming tegen uv-stralen. Breng de ultralichte emulsie daarvoor overdag aan onder de HYDRO ACTIVE GEL, SUPER HYDRATING CREAM of HYALURON³ REPLENISH CREAM. Gebruik je een ampul, serum of capsule onder je dagverzorging? Breng deze dan 's ochtends eerst aan op je gereinigde huid, vervolgens de FACE GUARD ADVANCED en daaroverheen je verzorgende crème/gel.


Reacties

Populaire posts