Verminder acne met deze nieuwe producten.

Last van onzuiverheden of een vettige, naar acne neigende huid? Of het nu gaat om een jeugdige of oudere huid, de producten van JANSSEN COSMETICS OILY SKIN met zeer actieve werkstoffen als fruitzuren, salicylzuur, talgregulerende ingrediënten en microsilver zorgen voor een snelle en zichtbare verbetering van je huid. De OILY SKIN lijn is verbeterd en aangepast. Dit betekent dat bestaande producten nóg effectievere werkstoffen bevatten en er nieuwe producten aan de lijn zijn toegevoegd.


Een onzuivere huid is geen kwestie van leeftijd of geslacht. Vaak beginnen de problemen in de puberteit en ze kunnen aanhouden tot op volwassen leeftijd. De zoektocht naar de juiste skincare producten is daarom niet altijd eenvoudig. 

Drie oorzaken die de kans op een onzuivere huid vergroten zijn: de neiging tot folliculaire hyperkeratose [abnormale verhoorning van de huidcellen], een verstoorde talgproductie en een huidflora [alles wat aan levende micro-organismen op de gezichtshuid te vinden is] met een te hoge concentratie bacteriën. 

Daarnaast wordt onderscheid gemaakt tussen acne oleosa, die kan ontstaan als gevolg van een vet-vochtige huid, en acne sicca, waarbij te weinig talg wordt geproduceerd wat vaker voorkomt bij de oudere huid. Lees hier meer over de vernieuwde OILY SKIN producten, misschien zijn dit wel de skincare producten die jouw huid nodig heeft! 

Een eerste en zeer belangrijke stap is je huid goed schoon houden zonder dat deze uitdroogt.

REINIGING

JANSSEN COSMETICS vervangt de CLARIFYING CLEANSING GEL en PURIFYING TONIC LOTION voor de:

PURIFYING CLEANSING GEL: Met vochtige handen aanbrengen op je huid zodat het fijne schuim vuil en overtollig talg verwijdert om zo een glanzende huid te verminderen. Tegelijkertijd blijft het vochtgehalte van de huid behouden. Met name geschikt voor de rijpere, enigszins droge, naar onzuiverheden neigende huid, omdat er bij zogenoemde acne sicca behalve van een verstoorde verhoorning ook sprake is van een groot vochttekort. Dankzij het lichte schuim op plantaardige basis wordt de huid bijzonder mild gereinigd. Panthenol zorgt voor extra hydratatie en voorkomt tegelijkertijd lichte roodheid en ontstekingen. 

Het resultaat: de huid voelt verfrist, schoon en soepel aan. De natuurlijke huidbescherming is versterkt. Ontstekingen, puistjes en mee-eters worden voorkomen.

PURIFYING TONIC: Een milde, alcoholvrije tonic die de laatste resten van het reinigingsproduct en make-up verwijdert, maar ook kalkresten uit het leidingwater. De huid wordt gezuiverd, zacht gematteerd en gehydrateerd. Het innovatieve Equal Refining Complex van oleanolzuur en het extract uit de schors van Enantia chlorantha verfijnt aantoonbaar de poriën en normaliseert de overtollige talgproductie van de vettige huid. Glycerine hydrateert en verzorgt de huid en vermindert een trekkerig gevoel. Purifying Tonic is de ideale voorbereiding op de volgende verzorging.

Het resultaat: Op de langere termijn een verfijnde poriestructuur en normalisering van talg.

AHA+BHA CLEANSER: Een nieuwe reingings melk voor de vettige, naar onzuiverheden neigende huid en bevat fruitzuren om de huid grondig te ontdoen van vuil, make-up en dode huidcellen. AHA + BHA Cleanser bevat een combinatie van de alfa hydroxyzuren glycol-, appel-, citroen- en wijnsteenzuur en het beta-hydroxyzuur salicylzuur. De fruitzuren of AHA’s laten dode huidcellen loskomen en openen verstopte poriën. Daardoor kan talg beter uit de huid vloeien. De vorming van onzuiverheden en puistjes wordt tegengegaan. Salicylzuur kan ook overmatige verhoorning los laten komen en heeft bovendien een antimicrobiële en ontstekingsremmende werking. Bij regelmatig gebruik kan het huidaanzicht aanzienlijk verbeteren. Wij adviseren AHA + BHA Cleanser met name voor acne oleosa.

EXFOLIATOR

De BIO-FRUIT GEL EXFOLIATOR wordt vervangen voor de AHA+BHA EXFOLIATOR. Nieuw is de exfoliërende ENZYME PEELING POWDER.

AHA+BHA EXFOLIATOR: Een ultra geconcentreerde fruitzuurpeeling die vier fruitzuren (AHA) combineert met puur salicylzuur (BHA) om de huid grondig te ontdoen van dode huidcellen en verstopte poriën te openen. Dankzij de antibacteriële werking van salicylzuur worden tegelijkertijd ontstekingsprocessen gereduceerd en onzuiverheden verminderd. De bovenste hoornlaag wordt verwijderd waardoor het huidvernieuwingsproces geactiveerd en de synthese van collageen gestimuleerd wordt. 

Het resultaat: rimpels worden langdurig en zichtbaar minder, poriën fijner, oneffenheden gladder en ouderdoms- en pigmentvlekken minder aanwezig. 

ENZYME PEELING POWDER: Bevrijdt de huid intensief en op zachte wijze van losse huidschilfers en overtollig talg. Het fijnkorrelige poeder gaat met water snel schuimen om de huid te verweken en te exfolieren door middel van een enzymcomplex van lipasen en proteasen. Wij adviseren het milde, maar extreem effectieve Enzyme Peeling Powder speciaal voor acne sicca. De poeder is vrij van mechanische peelingdeeltjes, waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige, naar onzuiverheden neigende huid.

Het resultaat: een zichtbaar gelijkmatigere en voelbaar gladdere huid. Bij regelmatig gebruik kunnen verhoorningsstoornissen en daaruit voortkomende onzuiverheden worden gereduceerd.

SERUM

Het PURIFYING BHA SERUM vervangt het NORMALIZING SKIN COMPLEX. De formule van het MICROSILVER SERUM is ongewijzigd.

PURIFYING BHA SERUM: Zeer effectief concentraat van actieve stoffen voor lokaal gebruik en voor doelgerichte bestrijding van onzuiverheden. De lichte formule bevat salicylzuur om oppervlakkige huidschilfers los te laten komen, comedonen zacht te maken en ontstekingen te verminderen. Het innovatieve Equal Refining Complex van Enantia chlorantha en oleanolzuur vermindert de vettige glans van de huid en verfijnt de poriën. Dankzij een hydratatie booster op suikerbasis in combinatie met glycerine wordt het vochtgehalte van de huid aanzienlijk verbeterd. Aloë vera kalmeert de huid, hyaluronzuur vult fijne droogtelijntjes op. 

Het resultaat: combineer het serum bij voorkeur met Light Mattifying Cream of Regulating Retinol Cream om de onzuivere huid snel en zichtbaar te verbeteren.

24 UURS VERZORGING

De CLARIFYING CREAM GEL wordt vervangen door de LIGHT MATTIFYING CREAM, de REGULATING RETINOL CREAM is een nieuwe crème. De formule van de AHA FACE CREAM is ongewijzigd. 

LIGHT MATTIFYING CREAM: Een lichte creme voor de vettige, naar onzuiverheden neigende huid. De specifieke formule voor dit huidtype bevat actieve stoffen die de huid zuiveren en een zijdemat, fijn huidaanzicht geven. Het innovatieve Equal Refining Complex van Enantia chlorantha en oleanolzuur vermindert aantoonbaar een glanzende huid en de poriëngrootte. Dankzij de combinatie van hyaluronzuur wordt de huid optimaal gehydrateerd en lijken kleine droogtelijntjes gladder. Bovendien werkt natuurlijke aloë vera verzachtend en kalmerend. Shea boter zorgt voor soepelheid en silica voor een direct matterend effect. 

Het resultaat: De huid wordt direct matter en intensief verzorgd met hydratatie. Elke dag wordt het huidaanzicht weer zuiverder, worden de poriën fijner en wordt de talgproductie gereguleerd.

REGULATING RETINOL CREAM: Een creme voor de rijpere, enigszins droge, naar onzuiverheden neigende huid. De formule bevat actieve stoffen die de huidvernieuwing stimuleren, intensief hydrateren en onzuiverheden reduceren. Stabiliserend retinol ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid en vermindert rimpels, grote poriën en hyperpigmentatie. Het innovatieve Equal Refining Complex van Enantia chlorantha en oleanolzuur vermindert aantoonbaar een glanzende huid en de poriëngrootte. Hyaluronzuur hydrateert en droogtelijntjes worden gladder. Aloë vera werkt kalmerend en verzachtend. Shea boter zorgt voor soepelheid. 

Het resultaat: De huid wordt direct intensief gehydrateerd en gekalmeerd. Elke dag ziet de huid er weer zichtbaar fijner uit. Onzuiverheden en rimpels worden gereduceerd.

MASKER

INTENSE CLEARING MASK: De ideale dieptereiniging voor een onzuivere en vettige huid met grove poriën is de vervanger van het PURIFYING MASK. Irritaties verminderen en onzuiverheden van de huid worden voorkomen, zodat het huidaanzicht zichtbaar verbetert. Een innovatief werkzaam complex van oleanolzuur en het extract uit de schors van Enantia chlorantha verfijnt aantoonbaar de poriën en normaliseert de overtollige talgproductie. Kaolien absorbeert overtollige talg en vermindert zo een glanzende huid. Aloë vera en bisabolol kalmeren de huid en voorkomen ontstekingen. 

Het resultaat: Een optimaal gereinigde, zachte en gematteerde huid.

AMPULLEN


REFINING RETINOL FLUID: De innovatieve formule combineert de poriënverfijnende en talg reducerende werking van oleanolzuur en Enantia chlorantha met de anti-aging kracht van retinol. Werkt doelgericht tegen onzuiverheden en ontstekingen en bestrijdt tegelijkertijd de tekenen van huidveroudering. 

Het resultaat: het huidaanzicht van de rijpe, naar onzuiverheden neigende huid wordt aanzienlijk verbeterd.

Reacties

Populaire posts