PRIORI Cellular Recovery Serum

Beter voorkomen dan genezen, dat is in de meeste gevallen op huidveroudering van toepassing. Een goede SPF doet al wonderen maar wat als het toch even mis is gegaan? Ben je op zoek naar een skincare product welke je huid herstelt na beschadiging, veroorzaakt door verschillende omgevingsfactoren (denk aan zon, airco) en je levensstijl (stress, roken)? Heb je een gevoelige, droge huid, last van roodheid, fijne lijntjes en rimpels?

DNA Recovery Serum bevat een specifiek gemanipuleerd liposoom afgifte systeem die krachtige DNA repair enzymen (ultrasomes, roxisomes en photosomes) en vitaminen C & E aan de huid afgeeft. Deze combinatie bevordert het zelfherstellend vermogen van de huid en helpt de verouderde huid te verbeteren.

Het PRIORI DNA Recovery Serum:
 • wordt gebruikt als een "boost", vertraagt en voorkomt het verouderingsproces
 • bevat hydraterende ingrediënten, anti-oxidatie en oxysomes (vitamines E & C in een stabiel liposoom afgifte systeem)
 • herstelt huideigen DNA enzymen (DNA zit in elke lichaamscel van het lichaam) en collageen ter bevordering van een jonger uitziende huid
 • geeft je cellen impulsen om zichzelf te genezen en te verjongen
 • vermindert fijne lijntjes en rimpels aanzienlijik
 • werkt kalmerend en anti-inflammatoire
 • is geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige
 • vermindert ongelijke huidtinten
 • bevat hyaluronzuur voor een superieure vochtbindende werking
          1. DNA dat beschadigd is door vrije radicalen/straling
          2. DNA herstel-enzymen repareren de schade

          3. DNA keert terug naar zijn normale staat

Wist je dat UVB-straling het meeste effect heeft op onze huid en dat deze straling beter geabsorbeerd wordt door bepaalde onderdelen van onze huidcellen waaronder DNA? Ook is UVB straling mede verantwoordelijk voor zonverbranding, ontwikkeling van huidkanker en huidveroudering. UVA-straling kan deze symptomen ook veroorzaken maar hiervoor is een langer blootstelling aan de zon/straling nodig. UVA komt dieper in de huid waar het ervoor zorgt dat het cellen en DNA beschadigt en/of muteert.

Ik breng een kleine hoeveelheid DNA Recovery Serum aan na het reinigen van mijn gezicht en masseer zachtjes in mijn huid. Het is een bijna transparant, luchtig serum op waterbasis en vrij van minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Niet comedogeen en dermatologisch getest. Het serum trekt snel in en is daarna nauwelijks voelbaar, ideaal dus voor de snelle "boost" om vervolgens direct je dag- en/of nachtcrème aan te brengen. Gebruik één- of tweemaal daags.
Reacties

Populaire posts