December, tijd voor hydratatie!

Het is alveer bijna december! De temperaturen zijn nog niet zo laag, maar er belooft een koudefront aan te komen, tijd dus om je huid extra te hydrateren. Dit kan met een crème maar heb je er al eens aan gedacht om dit van binnenuit aan te pakken? Met de duo verpakking van LavieSage, de Skin Hydrate en Epidermoil kun je het tekort aan vetten en het vochtvasthoudend vermogen van je huid verbeteren.

Skin Hydrate: zorgt met de hoge dosering hyaluronzuur voor verbetering van de vochtarme huid door het binden van vocht in de dermis. Het hyaluronzuur in Skin Hydrate zorgt voor de opbouw van vochtvolume in de middelste huidlaag door tot wel 1000 keer zijn gewicht aan water te binden. Het effect: een volle en gladde huiduitstraling.

Epidermoil: biedt de huid essentiële vetten zoals squaleen, ceramides, krillolie, extra omega-3, astaxantine, granaatappel-zaadolie en vitamine D3 om het tekort aan zonlicht in de winter te compenseren.

Doordat je kiest voor supplementen verbeterd niet alleen de huid van je gezicht maar van je hele lichaam. Door van binnenuit te werken weet je zeker dat de juiste werkstoffen op de juiste plaats terechtkomen, bij het gebruik van een crème is het altijd de vraag of de werkstoffen diep genoeg komen.....

BRUSHBEAUTY adviseert klanten die hun huid willen verbeteren te beginnen met huid supplementen. Als de basis goed is kan je huid zich sneller verbeteren. Het optimale resultaat bereik je door van binnen en van buiten je huid te verzorgen en te beschermen. Daarbij is voeding natuurlijk erg belangrijk. Om voldoende vetten binnen te krijgen voor het soepel houden van de huid en uitdroging te voorkomen adviseer ik goede olijfolie te gebruiken door de salade, bakken in kokosolie en veel vette vis te eten. Ook noten bevatten veel goede oliën.
Reacties

Populaire posts