PRIORI Triple Action Protector SPF 50

Net nieuw binnengekomen, de Triple Action Protector SPF 50 en ik ga 'm meteen testen natuurlijk! Een baanbrekend nieuw anti-aging product!

Onze huid verouderd, we gebruiken verzorgende en beschermende crèmes op ons gezicht en lichaam om onze huid soepel en jong te houden. Maar weten we eigenlijk wel precies waardoor onze huid verouderd? Oorzaken zijn o.a. zon (UVA en UVB), infrarood, ozon, vrije radicalen, luchtverontreiniging, sigarettenrook, etc. Zonnebeschermers reflecteren, blokkeren of absorberen UV-straling voordat het schadelijke vrije radicalenvorming geeft in de huid maar geen enkele zonnebrandcrème is 100% effectief. Daarnaast zijn zonnebeschermers geen anti-oxidanten en dus nutteloos tegen andere milieu-invloeden.

Van de PRIORI Triple Action Protector SPF 50 (TAP 50) is klinisch bewezen dat het de effecten van zonschade en huidkanker kan verminderen.* Een must om je huid te beschermen, gezond en mooi te houden!

Het bevat:
  • SPF 50 met zinkoxide: een wit/geel poeder dat alle straling beneden 360 nm absorbeert en titanium dioxide: een niet giftig, goed dekkend pigment, heeft sterke optische eigenschappen zoals witheid en helderheid en werkt als een effectieve, natuurlijke reflector, het gaat niet door de huid en blijft voornamelijk in de bovenste laag van de huid met dode huidcellen achter (hoornlaag).
  • Anti-oxidanten: vangen vrije radicalen voordat ze moleculaire schade aan huidcellen kunnen richten. Dit gebeurt door arazine: een natuurlijk voorkomend, endogene kleine molecuul dat belangrijke mediatoren van de huid ontsteking moduleert het voorkomt oxidatieve schade. Arazine is klinisch bewezen veilig en effectief in het beschermen van de huid tegen chronische ontstekingen en vermindering van de verschijning van roodheid. L- carnosine: een dipeptide (2 aminozuren) die o.a.  het eiwit beschermt tegen 2 vormen van veroudering: glycation (protëinesuikers) en carbonylatie (oxidatie van vetten in de huid) en L-ergothioneine: vangt vrije radicalen en biedt essentiële bescherming aan onze proteïnen en DNA. Zie blog anti-oxidanten.
  • DNA Enzyme complex met roxisomes: mosterdzaad, helpt beschermen tegen Guanine oxidatie (bevind zich in het DNA), fotosomen: plankton extract, helpt beschermen tegen schade door vrije radicalen, utrasomes: bacterie enzym die de huid helpt te beschermen tegen schade als gevolg van vrije radicalen en ondersteunt het natuurlijke huid reparatiesysteem.

Op de afbeelding zie je hoe UVA en andere stralingen laag voor laag de huid binnendringen en beschadigen. TAP 50 beschermt je huid door middel van UVA bescherming, het vangen van vrije radicalen en herstelt de laatste schade door het DNA Enzym Complex zodat je huid hersteld en dus niet verouderd.

TAP 50 is licht getint maar door de zeer luchtige structuur (fluide achtig) smeert de crème enorm makkelijk uit (verbazingwekkend voor een SPF 50!, deze zijn vaak erg dik van structuur) waardoor deze geschikt is voor elke huidstint. De lichte structuur maakt dat de crème nauwelijks voelbaar is.

Niet onbelangrijk; er zitten geen oliën, vetten en geurstoffen in!
De combinatie van bovengenoemde 3 peilers in 1 product is uniek en maakt de TAP 50 de meest effectieve bescherming voor je huid momenteel verkrijgbaar.
 
*indien gebruikt zoals voorgeschreven, vermindert het risico op huidkanker en vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaakt door de zon. Om dit risico te verminderen dient u regelmatig een zonnebrandcrème te gebruiken met een breed spectrum SPF-waarde van 15 of hoger alsmede andere beschermende maatregelen, zoals gelimiteerde tijd in de zon, uit de zon tussen 10.00-14.00 en het dragen van beschermende kleding en een zonnebril. Gebruik bij transpiratie het product ten minste om de 2 uur opnieuw en herhaal direct na het zwemmen in de open lucht.

Reacties

Populaire posts