Welke handverzorging past bij jou?

Er is een legio aan handcrèmes maar welke is de juiste voor jou? Smeer je je handcrème overdag of  's avonds voor het naar bed gaan? Welke textuur en welke geur vind je prettig? Smeer je omdat het noodzaak is of vind je het gewoon prettig om je handen soepel en zacht te houden? 

Mijn voorkeur gaat in het algemeen uit naar hand verzorgende producten die niet vet en resultaat geven. Ook vind ik de geur belangrijk, niet te overheersend. Ik heb voor jou een aantal van mijn favorieten op een rijtje gezet:

PRONAILS
  • Deep Defense Serum: lichte, intensieve formule, trekt diep in de huid. Bevat anti-oxidanten, hyaluronzuur voor hydratatie en het opvullen van rimpels en lijntjes en een anti-pollution filter om je huid zelfs tegen de kleinste vuildeeltjes te beschermen.
  • Anti-Age Lightweight Hand Cream SPF 15: lichte, niet vette textuur, wordt makkelijk door de huid opgenomen. Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf door middel van anti-oxidanten en SPF 15. Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen en voorkomt pigmentvlekken.
  • Anti-Age Rich Hand Cream SPF 15: rijke formule die droge, vochtarme handen weer een jonge uitstraling geeft en aangenaam laat aanvoelen door middel van toegevoegd hyaluronzuur. Bevat pure olijfolie (anti-oxidant) die de huid soepel en zacht maakt. Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf door middel van anti-oxidanten en SPF 15. Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen en voorkomt pigmentvlekken.
  • Refining Hand & Body Scrub: fijne micro peeling die je huid op een zachte manier exfolieert. Bevat Karité boter (rijk aan vitamine E, A en allantoïne) die de celvernieuwing stimuleert en zorgt dat de huid sneller herstelt.

De producten van PRONAILS hebben een zeer aangename fris/zoete geur en geven je handen als het ware een zijdezacht laagje zonder ook maar ietwat vet aan te voelen. 

Extra voordeel vind ik de SPF in de producten en de verpakking: wil je je handcrème meenemen in je tas dan kies je voor 50 ml. in tube. Vind je het prettig om je handcrème te gebruiken na het wassen van je handen dan kies je voor de 300 ml. in handige pomp. 

PRIORI 
  • Hand & Body Revitalizing Lotion Advanced AHA: luchtige lotion met een subtiele citrus geur die de huid glad, zacht en glanzend maakt én maximaal hydrateert. Werkt huidoplichtend, vermindert fijne lijntjes, rimpels en heeft een zacht exfoliërende werking op handen en lichaam door toevoeging van milde, natuurlijke zuren (Ph 3,8). Heb je écht droge handen? Dan is dit jouw product! Combineer met de Invigorating Face & Body Scrub Advanced AHA voor optimale werking van de hand & body lotion.

  • Invigorating Face & Body Scrub Advanced AHA: fijne micro peeling met een Ph waarde van 3,8 die de huid zacht maar intensief exfolieert. Maakt de huid van je handen, gezicht en lichaam zacht, glad en geeft een heldere (glanzende) teint. Vermindert huidverkleuringen, fijne lijntjes en rimpels.

De producten van PRIORI zijn fris en luchtig. De zachte lotion en scrub bevatten het LCA Complex: 15% L-lactid Acid + Sodium Lactate (melkzuur en zouten van melkzuur) in combinatie met 1% Multi-Functional Antioxidant Sequence: MFAS (vitamine A, C, E & Pro-vitamine A) wat ze uniek maakt.

Ze bevatten geen vetten en oliën en voelen aangenaam en licht op de huid. Het voordeel is dat de PRIORI producten voelbaar én zichtbaar resultaat bieden. Ze zijn geschikt voor elk huidtype maar in het bijzonder voor (extreem) droge handen en, in tegenstelling tot de meeste hand verzorgende producten, geen vette laag achterlaten!

JANMARINI 

  • Bioglycolic Hand & Body Lotion: niet vette lotion met een fijne, luchtige textuur die je handen niet plakkerig maakt. Bevat glycolzuur, maakt de huid glad en jong, gecombineerd met gespecialiseerde ingrediënten (aminophylline) die een positieve invloed hebben op onregelmatigheden als gevolg van een ongelijke vetverdeling. Combineer met de Bioglycolic Resurfacing Body Scrub voor een optimaal resultaat!
  • Bioglycolic Resurfacing* Body Scrub: fijne scrub met gepolijste korrels. Zorgt voor een effectieve exfoliatie van de huid door middel van hoog geconcentreerd glycolzuur en plantaardige extracten. Geeft een merkbaar soepele, zijdezachte en glanzende huid zonder een vette, plakkerige finish. 

De JANMARINI producten hebben een luchtige structuur maar zijn ietsje voller dan de PRIORI producten. Ze hebben een aangenaam frisse geur. Als je een klein wondje op je handen of lichaam hebt kan het een beetje prikken door de glycolzuur. Laat geen vette laag achter op je huid. Zeer effectieve producten die een ultiem zacht gevoel geven.


*Resurfacing: het herstructureren van (in dit geval) de huid van de handen en het lichaam waarbij het huidprobleem van binnen én van buiten wordt aangepakt. Er wordt diep in het weefsel gewerkt en zorgt ervoor dat werkstoffen tot diep in de huid worden getransporteerd en langdurig doorwerken. 

Reacties

Populaire posts