Hoe maak je je huid helder, fris en verminder je pigmentvlekken?

Een intensieve thuis behandeling om pigmentvlekken te verminderen; de nieuwe NEO-WHITE producten van NEODERMA zijn vervaardigd met de baanbrekende Melan-CR Brightening technology en White Crystal Moist Complex. De verbeterde FAIR SKIN lijn van JANSSEN COSMETICS bevat daarentegen het krachtige ingrediënt Hexylresorcinol. Beide lijnen zijn ontwikkeld om de huid en pigmentvlekken op te lichten en pigmentvorming te remmen.
De oplichtende werking in de NEODERMA NEO-WHITE lijn wordt bereikt door:

Saffloerzaadolie, deze corrigeert pigmentvlekken en gaat de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen. Helpt hyper pigmentatie te beperken en maakt de huid lichter en stralend.

Een gestabiliseerde vorm van vitamine C, geeft een heldere teint.

Halidrys Siliquosa Extract, een zeewier, rijk aan oligomeren van florogucinol. Helpt ongelijkheden in de huid te corrigeren en geeft een stralende teint. Helpt de huid te beschermen tegen UV-straling en voorkomt toekomstige verkleuringen.
Het NEODERMA NEO-WHITE Peel-Mask bevat naast bovenstaande ingrediënten ook glycolzuur, appelzuur, wijnsteenzuur, natriumcitraat en natriumlactaat (een complex van alfahydroxyzuren). Dit complex stimuleert het exfoliëren van de buitenste lagen van de opperhuid en verbetert hydratatie van de huid. Maakt de huid zacht, effen en zorgt voor een prachtige glans!

Ook JANSSEN COSMETICS heeft de samenstelling van de huidoplichtende FAIR SKIN productlijn aangepast én 2 nieuwe producten toegevoegd. Namelijk de Dark Circle Eye Cream en het Fair Complexion SerumDe oplichtende werking in de JANSSEN COSMETICS producten wordt verkregen door:

Hexylresorcinol: een krachtige tyrosinase-remmer (tyrosinase: een pigmentatie-enzym dat de melanineproductie start) die binnen 8 weken 37% bewezen verbetering aantoont van het oplichten van de huid. Daarnaast vertoont hexylresorcinol klinisch bewezen anti-rimpel effecten.

De FAIR SKIN Brightening Night Cream van JANSSEN COSMETICS bevat tevens een verbeterde samenstelling van Waltheria Indica extract (remt tyrosinase), bioactieve fruitzuren en complexing agent: remt de activiteit van tyrosinase en ondersteunt tegelijkertijd de natuurlijke afschilfering van de huid. Deze zachte peeling activeert de verwijdering van dode huidcellen met een "hoge melanine inhoud", waarna nieuwe cellen met een "lagere melanine inhoud" verschijnen. Klinische studies tonen zichtbare oplichting van de huid na 8 weken gebruik.

Het nieuwe FAIR SKIN Complexion Serum bevat naast hexylresorcinol ook een complex van Mulberry en Sodium Phytate (Natrium Fytaat; de zoutvorm van het van maïs afgeleide plantenbestanddeel Fytinezuur). Mulberry extract en Fytinezuur remmen de tyrosinase. Fytinezuur stimuleert ook de cel regeneratie, alle dode huidcellen weken los en nieuwe cellen kunnen vrij groeien.De JANSSEN COSMETICS Dark Circle Eye Cream bevat geen huidoplichtende ingrediënten maar pigmenten met een Soft Focus Effect die onmiddellijk donkere kringen verbergen. Na verloop van tijd zorgt een krachtig 4-1-complex van actieve ingrediënten (tripeptide, panthenol, micro algen extract en korte keten hyaluronzuur) voor een vermindering van donkere kringen en een gladder, meer jeugdige oogcontour. Na 14 dagen gebruik vervagen donkere kringen aanzienlijk.

In sommige van hierboven genoemde producten worden zuren gebruikt om de huid helder en lichter te maken. Zuren zijn effectief (mits juist gebruikt) en worden in hogere percentages in peelings toegepast bij gezichtsbehandelingen, dit resulteert in een heldere, glanzende en egale huid. 

Ons advies: gebruik dagelijks een SPF, ook als er geen zuren op de huid zijn gebruikt. Een Sun Protection Filter remt de stimulatie van pigment en het beschermt je huid tegen UV-straling en invloeden van buitenaf. 


Reacties

Populaire posts