Oeps! Iets te lang in de zon gezeten? Zo herstel je je huid.

Het gebeurt ons allemaal wel eens, je zit nét iets te lang in de zon en je huid verbrand. Soms hoef je niet eens verbrand te zijn om te voelen dat de conditie van je huid vermindert na overmatige blootstelling aan de zon. Elke keer als je huid verbrand beschadigd je DNA, je huid kan pijnlijk aanvoelen en zelfs opzwellen.


Wat gebeurt er nu precies in je huid als je blootgesteld wordt aan UV- en infraroodstraling? Bekijk dit filmpje:


Bekijk hieronder welke producten wij adviseren om je huid te herstellen zodat deze snel weer soepel aanvoelt:

NEODERMA | BLUE BLOOD GEL YOUTH INFUSER

Bevat het ingrediënt Perfluorocarbon/Perfluorodecali. Dit zorgt voor herstel en een versnelde aanmaak van collageen en elastine in de huid. Gebruik je een dag- of nachtcrème over het serum dan doen de ingrediënten van de crème nog beter hun werk! 

JANSSEN COSMETICS | INTENSE CALMING SERUM

Werkt (de naam zegt het al) kalmerend. Dit nieuwe serum ondersteunt en herstelt de huidbarrière. Hydrateert de huid (houdt het vochtgehalte tot wel 72 uur op peil) en laat de huid weer ontspannen aanvoelen. Combineer het serum met de JANSSEN COSMETICS | INTENSE CALMING CREAM, een rijke kalmerende crème die de huid zacht en soepel maakt. 

PRIORI | DNA RECOVERY SERUM

Een unieke serum op waterbasis. Een superieure moisturizer die in staat is om cellulaire (zon) schade te repareren én schade aan het DNA te herstellen. Perfect voor het behandelen van littekenweefsel. Ook verkrijgbaar in crème:  PRIORI | DNA INTENSE RECOVERY CRÈME, deze crème is zó krachtig, een serum is niet nodig.


JANSSEN COSMETICS | AMPOULES INSTANT SOOTHING OIL

Een huidkalmerend ampul op olie basis is heerlijk om je huid mee te masseren als je te lang in de zon bent geweest. Geeft direct verzachting aan de geïrriteerde en beschadigde huid. Verkrijgbaar per doosje van 3 stuks.

NEODERMA | BLUE BLOOD GEL OXYGLOW FACE SERUM

Bevat een hoog percentage van het ingrediënt Methyl Perfluorobutyl Ether én Perfluorodecalin wat zorgt voor snel herstel van de huid. Maakt de huid glad, hydrateert en brengt de natuurlijk glow weer terug. Vermindert lijntjes en rimpels. Ook ideaal voor het herstel van brandwonden.

Speciaal voor mannen is er de:

JANSSEN COSMETICS | MEN CALMING HYDRO GEL

Deze crème-gel met luchtige structuur is ontwikkelt om onmiddellijk comfort te geven na het scheren maar ook na zon verbranding geeft deze kalmerende gel de huid een prettig, niet vet gevoel.
Reacties

Populaire posts