Janssen Cosmetics seminar deel 1

Vrijdag 19 september ben ik met een bus vol collega schoonheidsspecialisten afgereisd naar Aaken om een bezoek te brengen aan Janssen Cosmetics en DAS SPA. Het overgrote deel van mijn collega's werkt net als ik 10 jaar of langer met de producten van Janssen Cosmetics waardoor wij geselecteerd waren om als 1e Nederlandse groep af te reizen naar Duitsland.

Leuk om met collega's te praten over je bedrijf en (persoonlijke) schoonheidsidealen. Veel éénmanszaken dus hardwerkende vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben: een klant met een prachtige huid/make-up, relaxed en tevreden naar huis te laten keren. Onze busreis ging dus sneller dan gedacht en voordat ik het wist stond ik in DAS SPA waar we een rondleiding kregen. 

In DAS SPA, gevestigd in het Art Hotel Aachen, voeren ze behandelingen uit met de producten van Janssen Cosmetics. Deze wellness ruimte beschikt over diverse sauna's en luxe, tot in detail ingerichte, cabines die rust en warmte uitstralen.

Een kleinschalig opgezette wellness waar ik de sauna uiteraard zelf heb getest, inclusief warm waterbed waar ik me zonder problemen kon overgeven aan mijn vermoeidheid... Geen plek om de hele dag te vertoeven maar een bezoek tijdens een overnachting in het hotel zeker waard!Reacties

Populaire posts